sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Eroottiset tanssijat Irina Tundra ja Minttu Gee

Hyvät promokuvat ovat tärkeitä myös esiintyville taiteilijoille ja malleille. Kuvasin ammattimalleina työtä tekeviä suomalaisia naisia Irina Tundraa ja Minttu Gee:tä. Molempien naisten kanssa olen tehnyt useita kuvauksia ja heidän kanssaan on aina yhtä mukava päästä kuvaamaan. Tällä kertaa heillä oli myös matkassa mies komeutta edustamassa Nitro. Minttu, Irina ja Nitro toimivat eroottisina tanssijoina, malleina ja promoottoreina. He työllistävät itsensä malleilun lisäksi viihdyttämällä muita.

Irina Tundra ja Minttu Gee ovat tehneet yhdessä töitä jo vuosia ja heitä on voinut nähdä messuilla, autotapahtumissa, baareissa, polttareissa jne. Mikäs sen mukavampaa kuin lähteä messuille katsomaan moottoripyöriä ja autoja ja pääset kuviin kauniiden naisten kanssa. Messuilla näkee paljon kauniita Pr tyttöjä myymässä vanteita, autolehtiä ja vaikka mitä. Nostan hattua messutytöille. Se on aika rankkaa hommaa. Itse olin muutamana vuotena messuilla ja tapahtumissa myymässä Chicks´n´cars hyväntekeväisyys kalenteria. Nykyään käyn ihastelemassa autotapahtumissa autoja ja otan välillä kuviakin.

Varasin kuvauksiamme varten Haminasta Studio Loisteen studion ja kuvattiin promokuvat. Kolmikko oli hakenut inspiraatiota James Bond elokuvista. Kaksi kaunista naista ja mies. Vaatteet olivat yhtenäiset ja sopivat hyvin valittuun teemaan. Lisähöysteenä otettiin muutama kuva aseiden kanssa. Viehättävät agenttinaiset :)

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti