torstai 22. tammikuuta 2015

Mallista on moneksi

Kirjoittelin aiemmin mallikansio kuvauksista Mallikansio neljällä eri tyylillä. Tässä olisi jatkoa kesän mallikansio kuvauksiin, jotka toteutimme lokakuussa Trend Studion Maijun ja Christan kanssa. Maiju toteutti jälleen mallin meikin, hiukset ja stailaamiset. Ajelin aamusta Porvooseen Trend Studion tiloihin, missä Maiju oli jo aloittanut pohjameikkien tekemisen Neealle. Itse rakensin heidän tiloihin studion pystyyn.

Keikkasettinä minulla kulkee Dörrin "halpis" studiovalosetti, mistä joskus aiemmin olen kuullut pientä kuittailuakin. Mielestäni se on ihan sama kuvaatko Canonilla, tai Nikonilla, kunhan osaat itse käyttää laitteitasi. Kyseiset Dörrin salamat olivat itselleni ensimmäiset "studiovalot", jotka hankin. Päädyin niihin lähinnä hinnan suhteen ja saihan niihin jotain lisä osia, millä ohjata valoa. Mielestäni ne ovat hyvin ajanneet asian, joihin ne on luotu. Yleensä keikkasetti joutuu aika koville kun niitä kannetaan studion ulkopuolelle. Niitä roudataan kylmästä kuumaan, jotkut toiset voivat auttaa kantamisessa ja milloin joku kolahtaa jonnekin jne jne. Ajattelin, että ei sitten harmita niin paljon kun on "halvemmat" studiovalot kovemmassa käytössä, jos ne hajoaa :D

Edellisissä Neean mallikansiokuvauksissa meillä oli neljä tyyliä. Nyt lähdimme liikkeelle hieman arkisemmasta luukista, johon kuului neutraalimpa meikki kiharoiden kanssa. Kiharat ovat monikäyttöiset ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Mallikansiokuvauksissa, missä meikkaaja on mukana alusta loppuun aloitamme aina luonnollisimmista meikeistä ja kuvauksien edetessä meikkaaja lisää tummempaa meikkiä. Usein myös mallitoimistot pitävät siitä, että mallilla on kansiossaan erilaisia tyylejä esittää. Ja naturammasta luukista näkee hyvin kuvattavan piirteet ja ominaisuudet.

Kuvaushetkellä oli vielä ulkona ihania ruskan värejä ja lähdimme ottamaan muutamat ulkopotretit vastapäiseen "Muumi puistoon". Hoidimme kuvaukset pikimmiten kun lokakuussa ei enää ole lämmin vähissä iltapuvuissa. Christa ja Maiju toimivat kuvaustilanteessa avustajina ja heittelivät ja kikattelivat lehtiä ympäriinsä. Saatiin pientä liikettä ja syvyyttä kuviin.

Sininen mekko Neealla oli minun lempparini. Kyseinen mekko esiintyi aiemmin Maijun omissa kuvauksissa Maijuzka meikkauskuvauksissa Porvoossa. Kyseiseen luukkiin haimme inspiraatiota Gwen Stefanilta. Vaaleat hiukset kiinni ja punaiset huulet, niin luukki oli täydellinen. Tässä vaiheessa kuvauksia mallikin alkoi jo irrottelemaan ja otti huikeita poseerauksia ja ilmeitä. Itselläni soi mielessäni koko ajan No Doubt:n biisi "Hey baby".

Viimeiseen luukkiin haimme vaikutteita Audrey Hepburn:sta ja 50-60 -luvusta. Pidin todella paljon niistä silmistä! Ne naulitsevat koko katseen.
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti