tiistai 3. helmikuuta 2015

Autiot sairaalamaailmat kuvauksellisia paikkoja

Vuosien aikana on tullut käytyä mitä erilaisemmissa autioissa paikoissa. Kotkan Hallasta kaikki aikoinaan alkoi. Olin siellä kaverini kanssa kesätöissä ja löydettiin sattumalta mielenkiintoisen näköisiä paikkoja. Silloin ei tullut kuvailtua samalla tavalla kuin nykyään.
Paikat kuitenkin jäivät mieleen ja niihin palattiin vuosien jälkeen yhä uudestaa ja uudestaan.

En osaa selittää, mikä autiotaloissa on kun ne viehättävät minua. Onko se siellä vallitseva rauha ja hiljaisuus, pysähtynyt aika. Monissa paikoissa luonto alkaa ottamaan takaisin ihmisen valtaamia alueita. Kaikkein friikeimmät paikat ovat sairaala ympäristöt. Olen kuvannut terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja mielisairaaloissa. Siellä vallitsee mielestäni painostavampi ilmapiiri. Illan hämärtyessä aavemaisuus tulee paremmin esiin. Sen verran arkajalka olen, etten näihin paikkoihin lähtisi ikinä yksin seikkailemaan. Onneksi aina löytyy kuvauskavereita reissuille mukaan :)

Nämä kuvat ovat vuodelta 2010. Kävimme Vantaalla kuvaamassa entisessä terveyskeskuksessa. Viimeksi kun ajoin paikan ohi, niin valitettavasti se oli jo purettu maantasalle. Kuvattavilta itseltään löytyi upeeta sairaalaympäristöön sopivaa rekvisiittaa.

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti