torstai 21. tammikuuta 2016

Taaperot taapertaa studiossa

Odotan aina innoissani jokaista lapsikuvaustani. Etukäteen kun ei voi tietää minkälainen linssilude tällä kertaa on tulossa kameran eteen :) 

Kuvattavat tuovat monesti mukanaan lapsen lempileluja ja muuta tuttua rekvisiittaa. Minusta on kiva kun kuvissa on lapsen elämää nähnyt lempilelu tai rakas satukirja. Kuvista saa henkilökohtaisemmat.

 Kaikkein eniten kuvaan vuoden ikäisiä lapsukaisia. Sen ikäiset tutkivat innoissaan paikkoja ja ovat kovia menemään. Vanhemmat ovat kuvauksissa suurena apuna viedessään lasta takaisin kuvauspaikoille. Vanhemmat myös tietävät parhaiten, mitkä jutut, ilmeet, teot naurattavat omaa lastansa eniten ja näin saamme parhaat ilmeet kuviin. Pyydän monesti naurattajaa pyörimään selkäni takana ilmeilemässä lapselle.

Lapsikuvauksiin varaan 30-60 minuuttia aikaa. Haluan rauhoittaa kuvaushetken lasta varten. Studiolla on myös cd soitin, jos haluaa tuoda mukanaan lapsen lempimusiikkia kuvauksen ajaksi. Välillä tekisi mieli ottaa videokuvaa kun seuraan lapsia tanssimassa oman lempikappaleensa tahdissa.
Siinä ajassa ehtii myös vaihtaa asukokonaisuutta, jos siltä tuntuu. Monet haluavat lapsestaan kuvat juhlavaatteissa, sekä arkisemmassa kokonaisuudessa. Välillä saattaa tapahtua myös vahinkoja ja on hyvä olla varavaatteet mukana. 

Tervetuloa lapsellisiin kuvauksiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti