torstai 25. helmikuuta 2016

Monkeys behind the mask

Asiakaskuvausten lisäksi toteutan vapaa-ajallani erilaisia omia kuvausprojektejani. Muutaman vuoden aikana olen toteuttanut autonpoltto sarjaani yhdessä avustajien kanssa. Nyt on poltettu neljä autoa ja tässä postauksessa niistä kolmantena poltettu Peugeot. Mallinani toiminut Sanna-Mari lupasi autonsa poltettavaksi sitten kun siitä aika jättää. Peugeot tuli tiensä päähän ja kävin sen noutamassa veljeni kanssa. Hetken auto joutui odottamaan polttamista, kunnes sen aika koitti 2015 huhtikuussa.

Jokaisessa kuvauksessa kaikki avustajat ketkä ovat olleet mukana, ovat olleet erityisen tärkeitä! Veli on auttanut autojen siirtämisessä palopaikoille, Tiutisen VPK on hoitanut palopaikat, ilmoittanut viranomaisille ja huolehtinut turvallisuudesta sekä sammutustöistä. Näissä kuvauksissa avustamassa oli Stora Enso Oyj Sunilan tehdaspalokunta. Hinauspalvelu CC-Motors on huolehtinut poltetut auton raadot pois hävitettäväksi asianmukaisesti. Jokaisella kerralla minulla on ollut liuta malleja poseeraamassa kameralle äärimmäisissä olosuhteissa. Jostain kummansyystä kuvaukset ovat tapahtuneet aina kylminä vuodenaikoina, eikä kukaan ole valittanut kuvauksissa kylmyyttä, vaan jokainen on hoitanut mallinhommansa hienosti loppuun asti :) 
Paikalla oli myös liuta avustajia kuvaamassa behind the scenes materiaalia, pitämässä salamaa ja sateenvarjoa ja muissa juoksu tehtävissä.

Näissä autonpolttokuvauksissa halusin jatkaa aiemmin aloittamaani apina naamari kuvasarjaa jonka päätähtenä toimii Simo. Toiseksi apinaksi tuli Jouni. Ja kun on apinoita puvuissa, niin pitäähän kuvissa olla myös kauniita neitoja iso joukko.

Tässä pientä ensimakua kuvauksistamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti