sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Sofia jää äippälomalle

Minulla on ilouutinen, olen raskaana!

Laskettuaika on heinäkuun lopulla. Yritän tässä parhaani mukaan tehdä töitä niin pitkälle kun mahdollista. Raskaus ei ole ollut helpoin mahdollinen. Alussa olin todella väsynyt ja voin pahoin kaiken aikaa. Ennen kuin tiesin edes raskaudestani, pelkäsin että minulla on työuupumus. Koko ajan väsytti, ruoka ei maistunut, oksennus lensi.

Itsenäisyyspäivänä selvisi ilouutinen, jonka voin nyt kertoa julkisesti :)
Jännitin ensimmäistä ultraa. Ehdin jo miettiä, että mitä jos siellä ei ole ketään. Ensimmäiset kuvat nähtyäni masuasukista meinasi tulla kyyneleet silmiin. Siellä oikeasti on joku.

Kaikki on outoa ja ihmeellistä, onhan ensimmäinen raskauteni. Teen töitä niin pitkään kuin mahdollista. Sitä entiedä, milloin pystyn palaamaan synnytyksen jälkeen töiden pariin. Tämän vuoksi haluan nyt tässä vaiheessa kertoa asiakkailleni, että näillä näkymin olen käytettävissä kesäkuun alkuun. Kuvauksia teen touko-kesäkuun vaihteeseen asti. Lisäkuvatilaukset kannattaa myös tehdä nyt hyvissä ajoin. Kuvatilauksia otan vastaan 31.5.2016 asti. Tämän jälkeen entiedä, miten jaksan ja pystynkö töitä tekemään. Tilauksiin saattaa tulla viivettä kesäkuusta eteenpäin.

4 kommenttia: