perjantai 23. syyskuuta 2016

Gothic chick with penguin

Suvin kanssa olen tehnyt useat kuvaukset, mutta minulla on ollut kädet täynnä kuvankäsittelyä, etten ole ehtinyt omiin projekteihin perehtyä kun vasta nyt äippälomalla :)
Suvi tuli Kotkaan ja lähdimme mieheni matkassa kuvaamaan. Katariinan puistossa oli vielä viime vuonna autiotalo skeitti paikan vieressä ja päätimme mennä sinne zekkailemaan paikkoja. Suvilla oli kuvausvaatteita ja kenkiä mukava valikoima mukana ja päivän aikana kuvatessamme niitä vaihdeltiin lennosta.

Mieheni Andreas tuli avuksemme roudaamaan kuvauskamppeita ja pitämään salamaa ja sateenvarjoa. Vuosien aikana olen saanut koulittua Andreaksesta oikein oivan apumiehen kuvauksiin. Helpottaa nimittäin huomattavasti, ettei tarvitse itse kantaa kaikkia painavia kamerareppuja, missä on useammat objektiivit ym tarpeelliset tavarat. Ja nopeuttaa kun ei tarvitse olla siirtämässä niitä salamoita joka käänteessä, vaan salamalla on jalat alla ja liikkuu melkein ajatuksen voimalla.
Nykyään ei välttämättä tarvitse edes sanoa, minne Antun pitää mennä seisomaan sateenvarjon kanssa, vaan hän osaa katsoa eleistäni. Tämä nopeuttaa todella paljon kuvauksia. Suvin kanssa kun kuvataan, niin jostain kumman syystä silloin sää on aina tosi kylmä, sateinen tai tuulinen, joten kuvaukset täytyy suorittaa nopeasti, ettei malli palellu. Kuvista näkee välittömästi, jos mallia paleltaa.
Mutta kun Suvi on pro malli, niin hänhän ei valita ja voimme kuvata säällä kuin säällä :D

Kävimme päivän aikana useammassa paikassa kuvaamassa. Välillä toki pidimme ruokabreikkiäkin, ettemme nuukahda kesken kuvauspäivän. Suvin kanssa kuvaukset sujuvat joka kerta kivasti kun hän osaa olla kameran edessä ja etsiä itsekin asentoja ja ideoida. Siellä se valomies seisoo oikeessa paikassa :)


Anttu ja Suvi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti