keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Muotokuvaus Kotkan maisemissa

Kuvilla on nykypäivänä iso merkitys myös kuntavaaleissa. Ehdokkaat näkyvät netissä omilla sivuillaan, facebookissa, instagrammissa, aikakauslehtien sivuilla, toreilla ja tienvarsimainonnassa. Puolueita ja ehdokkaita pääsee jututtamaan erilaisissa tapahtumissa sekä tilaisuuksissa. Valokuvat ja videot ovat suuressa roolissa. Hyvät kuvat kiinnittävät huomion nopeissakin tilanteissa.

Kokoomuksen Kotkan Kunnallisjärjestön ehdokkaan Johanna Hasun kanssa
ideoimme Kotkasta hänelle sopivat kuvausympäristöt. Kävimme kuvaamassa Merikeskus Vellamon ympäristössä. Itse olen tykästynyt Vellamon ulkonäköön. Pidän rakennuksen modernista muodosta, väreistä, monista upeista yksityiskohdista sisällä sekä ulkona. Merikeskus Vellamo sijaitsee Kotkan kantasatamassa, joten kuvauksissa kannattaa ottaa aina huomioon, että siellä usein tuulee. Niin myös tälläkin kertaa. Johanna selvisi hienosti kuvauksesta kylmästä tuulesta huolimatta :) Valo oli mukavan tasainen kuvaustemme aikana.

Kuvausten lomassa tuli pieni vilu, joten kävimme pitämässä pienen ruokatauon Höyrypanimon Keisarinsatamassa ja vilkaisimme samalla kuvia. Maittavan lounaan jälkeen jatkoimme kuvauksia Metsolan rannassa.
1 kommentti:

  1. Kun kylmä viima piiskaa meren äärellä ja toimitaan vaikeissa talvisissa olosuhteissa, niin huippuvalokuvaaja saa kuvattavan kuitenkin olemuksellaan rennoksi ja hymyileväksi. Tämä on minun kohdallani ihme. Olen viimeiset 20 vuotta kaihtanut valokuvia. Olen suorastaan juossut karkuun, kun joku on yrittänyt ottaa minusta valokuvaa.
    Valokuvaajan kyvykkyydestä kertoo mielestäni se, että Sofia on onnistunut löytämään mielenkiintoiset kuvakulmat, asennot ja valaistuksen, joilla hän on saanut yleensä valokuvausta kaihtavan henkilön kuvassa säteilemään. Ihmisenä Sofia on hyvin lähestyttävä ja huumorintajuinen - tilanteeseen kuin tilanteeseen täysillä heittäytyjä.
    Kiitos Sofia.

    VastaaPoista