maanantai 12. elokuuta 2019

Kukkaniityn loistoa

Kävimme stailaaja Pian ja tyttäreni Lumin kanssa kuuluisalla Brinkaksen tilan kukkaniityllä. Niitty oli päässyt eri medioissa otsikoihin upean kukkaloistonsa ansiosta. Pellolle oli keväällä kylvetty kukkasekoituksen siemeniä, joista oli kasvanut upea ja värikäs kukkaloisto. 

Niitty näkyi tielle ja näytti jo tieltä katsottuna uskomattoman kauniilta. Omiin kuviin olen halunnut taltioida sitä sadunomaista tunnetta, mitä itse olen kokenut useissa paikoissa, mitä olen löytänyt. Rakastan yli kaiken omaa kotiseutuani. Täältä läheltä löytyy uskomattoman upeita paikkoja. Tämä on yksi niistä. Ihailen tätä perhetilaa, joka on toteuttanut tälläisen ison projektin.


Lumin kanssa ihmettelemässä kaikkia kauniita kukkia. Kuva Pia Pulkkinen.

Sosiaalisessamediassa levisi monien kuvia paikasta. Pelto sai suurta kiinnostusta ihmisissä ja monet olivat menneet sinne omin luvin tallomaan. Paikalle pystytettiin ohjekyltit, missä neuvottiin, miten pellolla tulee toimia ja missä saa kuvata. Ohjeistuksista huolimatta osa ihmisistä ei valittettavasti noudattanut omistajien pyyntöä. En voi ymmärtää, miksi toisen omaa ei voi kunnioittaa. Itselläni ei tulisi mieleenkään mennä kenenkään pellolle tai pihalle ilman lupaa hyppimään ja varsinkaan niin, että samalla saa tuhoa aikaiseksi. Osa oli jättänyt roskiakin jälkeensä :(

Toivoisin että jokainen kunnioittaisi toisen omaa ja luontoa. Keräisi ne omat roskat ja hävittäisi ne oikealla tavalla. Haluaisin, että tälläiset upeat paikat ilahduttaisi myös muita. Meidän lisäksi kukat auttavat hyönteisiä ja niitty toimii maisemanhoitopeltona.

Stailaaja-visualisti Pian kanssa toteutamme yhdessä kuvauksia. Kuvauksiin on mahdollista yhdistää myös stailauspalvelut, jolloin Pia huolehtii asujen, rekvisiitan ja muiden tykötarpeiden etsimisestä ja toimittamisesta kuvauspaikalle.







Itse tykkään liikkua luonnossa. Luonto ja valokuvaus voimaannuttaa ja on ihanan rentouttavaa. Työkuvausten lisäksi kuvaan edelleen tosi paljon myös vapaa-ajallani. Tyttäreni Lumi on nyt kolme vuotta ja olen kuvannut hänen kanssaan melko paljon. Lumin kanssa kuvauksesta tehdään leikki ja meillä on yleensä joku teema. Yksi lempiteemoista on erilaiset prinsessa ja satu leikit. Lumi tykkääkin pukeutua mekkoihin ja ihastelee myös muilla kauniita mekkoja ja bongailee prinesessoja. Viimeksi kävimme Haminassa Miekat muurit ja musketit -tapahtumassa opastetulla kierroksella, missä oli mukana Haminan Hywiä Asukkaita ja Lumi sanoi heitä prinsessoiksi :)








Lumi on ollut arempi lapsi ja suhtautuu pienellä varauksella uusiin asioihin ja tilanteisiin. Tykkään kuvauksissa edetä kuvattavan ehdoilla ja hänen omaan tahtiin. Lapsikuvauksissa kuvataan lapsen tahtiin. Jos on ujompi lapsi, sekin kannattaa jo mainita kuvausaikaa varatessa, niin osaan ottaa sen huomioon ja tarvittaessa varata pidemmän kuvausajan. Mukaan voi ottaa myös omia tuttuja ja turvallisia leluja ja muuta rekvisiittaa.







Pian kanssa toteutamme erilaisia ja tyylisiä kuvauksia. Kuvauksissa voi ottaa myös ihan eri roolin päälle ja olla joku aivan muu kuin oma itsensä. Yhdessä ideoimme ja toteutamme erilaisia projekteja. Yleensä ideoita syntyy enemmän kuin ehdimme niitä toteuttaa. Jos siis haluat kokea kuvauksissa jotain normaalista poikkeavaa, niin me olemme valmiit auttamaan sinua siinä. Meillä on hyvä yhteistyöverkosto käytettävissä meikkaus- ja hiuspalveluista lähtien vaatteisiin ja muuhun rekvisiittaan.



Lopuksi haluan vielä kiittää tästä mahdollisuudesta Brinkaksen tilaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti