perjantai 7. syyskuuta 2012

Syksy hämärtyy, mutta Valojen Yö valaisee Haminaa.

Syyskuun hämärtyvät illat tuovat taas mukanaan erilaista ohjelmaa Haminan keskustaan 14.9.2012. Valojen Yön kunniaksi myös oma studiomme järjestää viilenneiden iltojen kunniaksi lämmittävää ohjelmaa. Tarjoamme erilaisia viihdykkeitä aina klo 21 asti.

Lapsille on tarjolla kasvomaalausta koko päivän mittaan. Hello Kittyn tai järeän pääkallon koristaman posken kanssa on mukava lähteä nauttimaan karnevaalitunnelmasta muuallekin. Pienen taideteoksen saa kahdella eurolla.

Kauneuden Helmi on myös mukana menossamme. Helena meikkaa ja ehostaa studiollamme nopeammalla aikataululla Yön juhlijoita klo 17-21. Pikameikkauksen hinta on 10 euroa.

Itsensä ikuistaminen on myös mahdollista, luonnollisesti, onhan kyseessä valokuvastudio. Oman Valojen Yö -lookkinsa voi ikuistaa vapaamman muotokuvan muodossa tai neljänä mustavalkoisena passikuvana. Pikakuvauksen saa hintaan 10 euroa, ja tarjous on voimassa klo 17-21.

Illalla  yelisöä viihdyttää kaksi upeaa musiikkiesitystä. Klo 19:30 esiintyy nelihenkinen, akustinen ryhmä Tytötjapojat. Studion Yön päättää niinikään akustinen duo Serengil&Vanhala n. klo 20:30. Molemmat rykmentit hemmottelevat yleisöä kirjavalla cover-settilistalla. Syksy, pimenevä ilta ja akustinen musiikki; tunnelmointi on taattua.

Kahvipannu porisee studiollamme koko päivän. Tarjolla on myös pientä purtavaa. Tervetuloa morjestamaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti