perjantai 28. syyskuuta 2012

Chicks'n'Cars -kalenterin julkaisubileet 15.9.2012

Tänään syksyisenä perjantaina intouduimme raportoimaan pari viikkoa sitten vietettyjä Chicks'n'Cars -kalenterin julkaisubileitä. Bileissä kalenteri esiteltiin ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle, ja varsin mukavasti painoksia lähtikin kansalaisten mukaan bileiden jälkeen. 

Syyskuun koleassa illassa ei lämpöä puuttunut, kun Kouvolan House of Rockiin kerääntyi kiitettävä määrä yleisöä juhlistamaan Chicks'n'Cars -julkaisubileitä. Väkeä saapui pelipaikoille jo hyvissä ajoin kello yhdeksän tietämillä, jolloin varsinaisten bileiden oli ilmoitettu alkavan. Myyntipöytä koreili keltaisenaan, kun se oli verhottu pirteänvärisillä kalentereilla ja isolla kulhollisella vaahtokarkkeja. Kalenterin pääasiallinen taustatrio - valokuvaaja Sofia Virtanen, graafikko Suvi Nopanen ja meikkaaja-maskeeraaja-stylisti Minna Hirvonen - avasivat tilaisuuden kertomalla kalenterin tekovaiheista, sekä kiittämällä kalenterin tekoon osallistuneita tahoja. Julkaisubileisiin oli päässyt mukaan myös kalenterissa esiintyneitä tyttöjä, jotka valloittivat kauneudellaan myös livenä.

Tekijätrio Sofia, Suvi ja Minna lavalla höpöttelemässä ja osa malleista eturivissä. Vasemmalta oikealle Suvi, Tea, Nina, Pauliina, Tiia, Soria sekä Eevi.

Kun tekijätiimi oli esitelty, ja kiitokset jaeltu, oli aika päästää ensimmäiset esiintyjät vauhtiin. Kouvolan Go Go Girls hyökkäsi lavalle tuoden mukanaan positiivista energiaa ja iloista meininkiä. Potpurin lailla muuttuva taustabiisi rytmitti upeaa koreografiaa. Tyttöjen hymy ei hyytynyt tiukemmissakaan askelsarjoissa. Kuinkahan monella alkoi tanssijalka vipattaa tanssiporukan vauhdikasta tanssiesitystä seuratessa?

 Go Go Girls, go go go!

Illan pimetessä oli raskaammankin musiikin ystäville tarjontaa, kun lavalle kiipesi kotkalainen melodisen metallin tuore kokoonpano End Of Aeon. Ravintolan tilat täyttyivät raskaasta soundista, ja melankolisen kauniista sanoituksista. Soitannan jälkeen julkaisubileet alkoivatkin olla jo lopuillaan, ja yleisö alkoi hajaantua House Of Rockista kuka minnekkin, joillakin kainalossaan uunituore Chicks'n'Cars -kalenteri ensi vuoden avaamista odottaen. Myös järjestävä taho poistui kotiinsa tyytyväisenä kerraten uutukaisensa keräämää positiivista palautetta, ehkä jo salaa visioiden ensi vuoden kalenteria. 

Tahdomme vielä omalta osaltamme esittää kiitoksemme ja kumarruksemme avustaville järjestäjätahoille, esiintyjille sekä kanssakemuttajille! :)

 Minna, Suvi ja Sofia sekä illan hempeimmät eväät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti