keskiviikko 17. lokakuuta 2012

"Isä, iskä, faija, isukki, ukko..."

Rakkalla henkilöllä on monta nimeä! Isänpäivää vietetään 11.11.2012, jolloin hemmotellaan ja muistetaan isiä, isoisiä, isoisoisiä, isoisoisoisiä ja niin edelleen.  Mutta millä tavalla isää voisi muistaa?

Mukava ja aikaa kestävä lahja on otattaa kuva vaikkapa koko perheestä, jotta isä saa kuvan itsestään kaikki tärkeät ihmiset ympärillään. Perhekuva on mukava ripustaa seinälle vieraiden nähtäväksi, ja myös itselle muistuttamaan, miten hieno kokonaisuus se voi olla. Käykää porukalla studiollamme kuvassa, valitse kuvaan kaunis kehys ja nouda myöhemmin valmis kuva kehystettynä! Muistathan myös lahjakortit, joka oikeuttaa lahjansaajan ennalta sovittuun kuvauspakettiin ;) Kauttamme saat myös Eirikuvan laadukkaita kuvateetätyksiä. Isälle tärkeistä hetkistä ja henkilöistä koottu kuva-albumi on kaunis lahja, jota voi selata aina uudestaan ja uudestaan. Kuva-albumin kuvat voi valita sillä periaatteella, haluaako kokoelmasta herkän ja koskettavan vai esimerkiksi hupaisan kollaasin, jolle voi nauraa koko perheen voimin vedet silmissä. Kauttamme onnistuvat niin filmi- kuin digi-teetykset, joten vanhempiakin kuvia voi tuoda teetykseen. Jos säilöstä löytyy vuosikymmeniä vanhoja kuvia, kauttamme saa myös kuvien retusointipalvelut, ja kuvasta kuva- teetätykset. Pienemmistä kuvista saa helposti suurempia suurennoksia, koko riippuen alkuperäisen kuvan koosta ja laadusta. 

Seinäkalenteri on myös oiva lahja, joka osoittautuu usein myös hyvin hyödylliseksi. Vinkkaammekin mitä loistavammaksi lahjaideaksi uutta Chicks'n'Cars -kalenteria, jossa riittää kaunista katseltavaa vuoden 2013 joka kuukaudelle. Autot ja naisethan ovat usein lyömätön yhdistelmä miesnäkökulmasta. Kalenterin kuvat ovat kuitenkin hyvällä maulla toteutettuja, joten kalenterin upeita kuvia voivat katsella kaikki perheenjäsenet. Kalenterita on ostettavissa liikkeestämme Isoympyräkatu 21:stä Haminasta, sekä tilattavissa sähköpostitse osoitteesta sofia@sofiavirtanen.fi. Lisää myyntipaikkoja, ja kalenterin ideasta löydät nettisivuilta www.chicksncars.fi.





Mikäli juhlasankari ei välitä perinteisistä lahjoista, voit aina verryttää kokintaitojasi ja tehdä juhla-aterian. Juhla-aterialla ei aina tarkoiteta gourmet-tasoisia herkkuja kaviaareineen ja täydellisesti paistettuine paisteineen. Se voi olla myös perinteinen kotiruoka, josta tulee erityinen tarkoituksensa vuoksi. Tämä toimii loistavasti etenkin silloin, jos perheessä isä on ollut se mestarikokki, joka aina häärää keittiössä. Näin hän saa nauttia ruoasta sitä odottavana osapuolena. Ja jos kastike sattuukin palamaan pohjaan, tai perunat lipsahtavat ylikypsiksi, älä stressaa, ajatus on tärkein! Isäukon voi myös viedä kokemaan pieniä, mutta sitäkin mukavampia elämyksiä! Sunnuntainen isänpäivä voi kruunautua vaikkapa yhteisellä leffareissulla, keilailulla tai muulla, mikä nyt on hänelle eniten mieleen. Myös koko perheen keskeinen herkutteluhetki ravintolassa voi tehdä päivästä juhlallisen. Ravintolan tähtimäärällä tai tyylillä ei ole merkitystä, oli se sitten viiden tähden hienostoravintola tai lähikorttelin kebab-mesta. 

Myös pieni ele, kuiten kortti tai soitto voi piristää isiemme päivää valtavasti. Muistakaamme siis isiä 11.11.2012, kuka milläkin tavalla, oli isä missä tahansa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti