tiistai 26. marraskuuta 2013

Taas koittaa joulu lämpöinen

Vaikka ulkona on vielä synkkää ja melko lumetonta, alamme jo toiveikkaasti (kuka enemmän, kuka vähemmän) suuntaamaan katsetta reippaan kuukauden päähän. Joulu on taas ovella! Koska moni painii tälläkin hetkellä joululahjaideoiden kanssa, päätimme omistaa tämän postauksen lahjaideoihin, joita Sofian studiolta löytyy. Kaikkia studion tuotteita ei tule välttämättä edes ajatelleeksi kun miettii lahjaideoita, joita valokuvastudio voisi tarjota. Ja faktahan on, että valokuva-aiheiset lahjat pitävät pintansa vuodesta toiseen, ja säilyvät parhaimmillaan useiden sukupolvien ajan.

Kuvamukit ovat käytännöllinen ja hauska lahjaidea sekä nuoremmalle, että vanhemmalle lahjansaajalle. Mukin kylkeen on mahdollista teettää kuva omista arkistoista, tai Sofian ottama potretti, mikäli on studiolla kuvattavana käynyt. Muki omalla, lemmikin, perheen, lapsen tai vaikkapa sisaruksen kuvalla on varmasti henkilökohtaisempi kuin marketista löytynyt sarjatuotannolla teetetty muki.

Muki omalla otoksella, 15 euroa. Muki Sofian otoksella, 18 euroa.

Muotokuva on ammattimaisin ottein otettuna lähes aina esille päätyvä lahja. Kun vaikkapa perhekuva vuosimallia 2013 ripustetaan saman vuoden jouluaattona seinälle, voivat kuvan henkilöt poseerata samalla seinällä vielä jouluna 2033. Kuvassa voi esiintyä kuka tahansa (yksin tai isommalla porukalla), joka on jollakin tavalla merkityksellinen kuvalahjan saajalle. Tule studiollemme kurkkaamaan kuvauspaketteja, ja varaa sitä silmällä pitäen juuri tähän tarkoitukseen sopiva kuvausaika! Muistathan kuitenkin olla ajoissa, sillä kuvauksesta on hieman pidempi matka valmiiseen kuvaan.

Hamina-aiheiset lahjat ovat kaupungissa asuvalle, tai sieltä kotoisin olevalle henkilölle kaunis ja muistoja herättävä lahja. Hamina-tuotteita meillä on mm. asuinalue-teemaisina magneetteina ja pinsseinä, sekä upeilla kuvilla varustettuina mukeina. Hamina on itsessään, pienestä koosta huolimatta, ainutkertainen ja kaunis kaupunki näyttävine asemakaavoineen, joten Hamina-aiheinen tuote on vaikkapa pääkaupunkiseudun vilskeeseen muuttaneelle haminalaiselle koti-ikävää lievittävä lahja. Asuinalue kohtaisten magneettien ja pinssien koko kirjo löytyy Sofian studiolta, joten voit tulla paikanpäälle tarkistamaan löytyisikö juuri sinun kotikulmasi valikoimasta.

Mukit, 15 euroa / kpl.

Pinssit ja magneetit, 3 euroa / kpl.




Kirjat ovat mukava viihdyttäjä, kun ulkona tuivertaa lumimyrsky ja paukkupakkaset. Onko lahjansaaja innokas lintukuvaaja tai Sielun Veljien uskollinen fani? Kiinnostaisiko häntä Rajantakainen Karjala, tai Ville Haapasalon seikkailut itänaapurissa? Sofian studiolla myynnissä olevissa kirjoissa yhteisenä tekijänä ovat tasokkaat ja näyttävät kuvat, joita useimmissa kirjoissa elävöittävät fakta- tai fiktiopohjaiset tekstit. Kirjoja on useita, ja varmasti jokaisentyyppiselle lahjottavalle löytyy sopiva opus.


Ville Haapasalo, 32 euroa.

Rajantakainen Karjala, 40 euroa.

Vuoden Lintukuvat, 34 euroa.

Sielun Veljet, 34,95 euroa.

Lahjakortit ovat monipuolisin lahja, joka mahdollistaa saajalle juuri häntä miellyttävän lahjan valinnan. Mikäli et osaa päättää kaikkien yllämainittujen ideoiden väliltä juuri saajalleen sopivinta lahjusta, on lahjakortti turvallinen ja valinnanvapauden mahdollistava ilahduttaja.


Asuuko sinulle läheinen henkilö kaukana, tai onko hänellä jo kaikkea, jota kuvitella saattaa? Haluaisit kuitenkin muistaa häntä joulunaikana jotenkin. Studiolla on aina marraskuun loppuun asti käynnissä joulukorttikuvaukset, joista voi teettää yksilölliset ja ilahduttavat kortit usealle itselle tärkeälle henkilölle. Ideana on tulla kuvaukseen Sofian kameran eteen, ja session parhaasta kuvasta teettää min. 20 korttia lähetettäväksi. Joulukorttiaiheinen postaus löytyy arkistostamme pari julkaisua sitten :) Ja sitten valppaana: jotta jouluterveiset ehtisivät ajoissa perille, on ne lähetettävä viimeistään 13.12.2013!

Vielä on tovi aikaa miettiä juuri omalle läheiselleen sopiva lahja! Vaikka joulukiire alkaa jo nostamaan päätään, muistathan kuitenkin, että studiolla tilausten viimeinen jättöpäivä on 5.12.2013, mikäli tilauksen on tarkoitus ehtiä pukinkonttiin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti