perjantai 21. maaliskuuta 2014

Studion vuokraus rohkeisiin kuvauksiin

Olin suunnitellut entiseen pääkaupunkiimme Turkuun kuvausreissua jo jonkin aikaa. Kuvattavien kanssa oli alustavasti sovittu kuvauksista, enää täytyi löytää kuvauspaikka. Vieraassa kaupungissa kuvauspaikkojen etisminen on aina haasteellisempaa. Itse en ole montaa kertaa kyseisessä kaupungissa vieraillut, joten ei muuta kuin nettiä selailemaan.

Netin kautta oli helppo lähteä etsimään studioita, jotka vuokraavat tilojaan myös ulkopuolisille. Muutaman eri vaihtoehdon jälkeen päädyin Pixed Studioon. Heidän sivuillaan olis selkeä kuvaus, mitä studiolta löytyy taustoista ja valoista lähtien. Hinnat olivat selkeesti esillä. Tein alustavaa tiedustelua sähköpostitse sopivista kuvauspäivistä. Lopullinen varaus tehtiin puhelimessa.

Menin kuvauspäivänä studiolle tuntia aiemmin, jotta saan rauhassa tutustua tiloihin ja valoihin. Mietin valmiiksi kuvaustaustat ja miten asettelen studiovalot malliin nähden. Pixed Studion oma valokuvaaja Kimmo Leppäkorpi opasti minua valojen ja taustojen kanssa.

Mallina toimi Eve ja Anu. Alla kuvia Anusta. Olimme Anun kanssa etukäteen vähän miettineet, minkätyylistä kuvausteemaa toteuttaisimme. Pääasiassa olisi mallin upea vartalo, mikä sopi todella hyvin hieman rohkeampiin kuviin. 

Kuvauksiin tuli avustamaan Matias, joka auttoi Bondageteipin kiinnittämisessä mallin vartaloon. Teippi oli hyvä valinta näihin kuvauksiin, koska se liimautui vartaloon itsestään. Sitä oli helppo kieputella pirkin vartaloa ja myös lopuksi irroittaa.

Alla mallin ja minun suosikki kuviani :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti