keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Viisi kuvaa viitenä päivänä

Olen sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja ystäväni antoi minulle siellä haasteen.  Sain Facebook seinälleni seuraavanlaisen tekstin: 

"Ja haasteeseen on vastattu ja mukaan lähtee Sofia Virtanen (Minun lisäksi haastettiin neljä muuta, mutten viitsi heidän nimiään tähän kirjoittaa). Viisi kuvaa viitenä päivänä, kiitti :)" 

Minähän otin haasteen vastaan ja päätin kuvata seuraavien viiden päivän aikana arjestani viisi kuvaa, jotka julkaisen Facebookissa. 


DAY 1

 Aamulla kävin kuvaamassa vapaapalokunnan harjoituksia, missä he harjoittelivat savusukellusta ja talon sammuttamista. Iltapäivällä pidin kotonani Foreverin Aloe vera kutsut Anu Pellaksen avustamana. DAY 2

Toinen päivä oli virpomissunnuntai. Olin varannut virpojille pääsiäismunia. Oven takana kävi pari noitaa virpomassa ja sain heiltä vitsan, mitä kissani tykkäsivät tutkiskella. Syntymäpäiväni oli kuluneella viikolla ja veljeni toi minulle keltaisia ruusuja :) Sunnutait ovat lepopäiviä ja tuli katseltua Suomen surkein kuski -ohjelmaa synttärilahjatelkusta.DAY 3

Maanantai päivä alkoi aamulla kierrellen Päivänsäde kilpailun sponsoripaikkoja läpi ja vieden heille kilpailun materiaaleja äänestystä varten. Kuvissa Lastentarvike ja Lasten Vaatekaappi Jumalniemestä. Iltapäivällä kävin kasvohoidossa RVB Beauty Clinic:ssä rentoutumassa ennen Helsingin kouluni Valokuvaajan Ammattitutkinnon näyttöä. Ystäväni lähti Helsingin reissulle tueksi ja turvakseni, mutta minua jännitti näyttö sen verran paljon, että Helsingin reissulta jäi kaikki kuvat ottamatta :/ Jotta sain kolmannen päivän viisi kuvaani otettua, päätin illalla yön pikkutunneilla ottaa loput kuvat Asuinkaupungistani Kotkasta.


DAY 4

Perus arkeni menee studiollani tiistaista perjantaihin klo 10-17. (Muina aikoina sopimuksen mukaan). Suvi toimii graafikkona ja minun oikeana kätenä. Yleensä hän on liikkeessäni päivystämässä kun itse olen kuvauskeikoilla pitkin maita ja mantuja. Liikkeessäni on seinällä kuvia, mitä olen ottanut vuosien varrella, kehyksiä myynnissä (Nyt kaikki - 30%) ja kaikkea muuta mukavaa kuvaukseen ja kuviin liittyvää. Töiden jälkeen kävin hakemassa kesäautooni jarrupalat ja vein ne veljelleni, joka toimii autoni huoltomiehenä. Loppu päivästä lähdin ystäväni ja hänen koiran kanssa pienelle kävelylenkille Kotkaan. Mukavaa vaihtelua toi kun oli kerrankin kamera mukana :) (Vaikka valokuvaaja olenkin, niin en kanna kameraa aina mukana).
DAY 5

Aamusta vein Kotkan Kehyskeskukseen Ridin` & Drivin` -lehden kehystettäväksi (minun ottama kansikuva Chicks´n´cars kalenterin kuvauksista Eevistä). Itäkadulta Kotkasta löytyy laaja valikoima kehyksiä jokaisen makuun ja ammattilaset työssään. Aamulenkki Kotkassa jatkui yhteistyökumppanini Matti Pukin liikkeeseen FOTO PR:n. Liike sijaitsee Kotkan linja-auto asemaa vastapäätä ja Matilla on tietotaitoa kuvaukseen liittyvästä tekniikasta. Liikkeessä on myynnissä kameroita, kiikareita, objektiiveja, jalustoja ym ym valokuvaukseen liittyvää vempelettä. Tarvikemyynnin lisäksi Matti on aktiivinen luontokuvaaja ja Kymen Kameroiden aktivii. Aamukierrokseni jälkeen suuntasin studiolleni Haminaan tietokoneen ääreen. Loppupäivä töissä meni kuvankäsittelyn parissa. Töistä päästyäni ajelin kesäautollani auringon laskuun.

THE END


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti