lauantai 10. toukokuuta 2014

American Car Show

Autofanaatikko kun olen, niin halusin päästä monen vuoden tauon jälkeen ihastelemaan autojen kauneutta American Car Show:hun, joka oli 18.-21.4.2014 Helsingin messukeskuksessa. Messuille tein kaksi reissua, mikä ei välttämättä ollut huonovaihtoehto. Sen verran paljon useammassa messuhallissa oli katseltavaa ja ihmeteltävää. Tapahtuma järjestettiin jo 37. kerran! Tapahtuman järjestäjä on vuonna 1972 perustettu Finnish Hot Rod Association ry.

Perjantaina menin lehdistöaikaan jo sisään, jolloin ei muu yleisö ollut vielä paikalla. Sai rauhassa kierrellä ja kuvailla autoja. Itse olen enemmän kiinnostunut vanhoista kunnon jenkkiraudoista, joten kuvanikin koostuvat aika pitkälti niistä. Tuli toki otettua myös tuunatuista peleistä ja yksityistkohdista kuvia :)

Rakastan työtäni yli kaiken. Saan toteuttaa itseäni ja tehdä työtä, mistä pidän. Teen usein töitä seitsemän päivää viikossa ja helposti minulla yhdistyy työ- ja vapaa-aika toisiinsa. Mutta se ei minua haittaa. Messuilla olin ikäänkuin vapaa-ajallani ja ystävä ja veli mukana, mutta samalla tein muistiinpanoja ja otin kuvia uuteen Golden Vintage lehteen. Lehti on 50-60- lukujen ilmiöihin ja asioihin keskittyvä elämäntapa lehti.

Vaikka perjantaina vietettiinkin messuilla useampi tunti, niin lauantaina bongailin vielä vaikka mitä yksityiskohtia eri osastoilta. Menin myös tutustumaan GM-Cruisers´n osastolle, jossa oli autojen kaksi naisomistajaa paikan päällä. Sanna ja Marjo olivat pukeutuneet fiftarihenkisiin mekkoihin ja esittelivät minulle heidän osastoaan ja kerhotoimintaansa. Kerho oli edustettuna naisjäsenien autojen kautta ja kiersin neitokaisten kanssa heidän osastoa ja ihailin monia yksityiskohtia. Teemana oli picnic ja naiset olivat tuoneet siihen sopivaa rekvisiittaa Airam termopulloista ja ruokakauttauksista lähtien. Naisten haastattelun voitte lukea seuraavasta Golden Vintage lehdestä kokonaisuudessaan ;) Yleisöäkin näytti riittävän messuilla ja välillä sai odottaa sopivaa hetkeä kuvatakseen autoja.

Kesää ja autotapahtumia odotellessa.

Perjantaipäivän kuviaPakoputki A. Anttilan pojat olivat edustettuina meiltä päin :)
Lauantaipäivän kuvia

GM-Cruisers´n osasto


Sanna ja Marjo.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti