torstai 22. toukokuuta 2014

I LOVE MY CAR

Kyllä, samankaltainen otsikko on jo kerran vilahtanut tässä blogissa, ja sisältö kulkee tämän uuden postauksen sisällön kanssa käsikädessä. Nyt asia on muuttunut hieman virallisemmaksi. Jos olet ylpeä autonomistaja, niin nyt kannattaa pysyä linjoilla.

Sofia kirjoitti aiemmin autoinnostuksestaan ja autokuvausprojektistaan. Koska moottoriajoneuvot ovat tälle kuvaajalle sydäntä lähellä, tehtiin kuvaajaa kiinnostavasta harrastuksesta virallinen kuvauspaketti, joka tulee erottumaan valikoimasta suurella volyymillä. I LOVE MY CAR -nimellä kulkeva projekti ikuistaa komeita autoja omistajineen, ja kuvista tullaan tulevaisuudessa kokoamaan samalla nimellä kulkeva näyttely. Paketti on räätälöity moderniksi ja käytännölliseksi; paketti sisältää perusasioiden (kuvaus, koevedokset ja arkistointi) lisäksi viisi digitaalista kuvaa käyttöoikeuksineen! Tämä tarkoittaa sitä, että kuvattavalla on mahdollisuus teettää kuvia itse missä ja milloin tahansa, tai julkaista niitä omissa profiileissaan internetissä (huom: mikäli kuvia haluaa julkaistavaksi esim. autoiluun liittyvissä lehdissä tai yleisillä nettisivuilla, on tästä neuvoteltava kuvaajan kanssa).

Miksi sitten kannattaa ikuistaa itsensä uljaan menopelinsä vierellä? Ensimmäiseksi voisi kysyä, oletko ylpeä autostasi? Oletko uhrannut siihen normaalia enemmän aikaa, vaivaa, varaosia tai valuuttaa? Onko se sinulle muutakin kuin pakollinen kulkuväline paikasta a paikkaan b? Mikäli myöntelit näihin kysymyksiin, kannattaa tällaista ammattitaitoista kuvaussessiota harkita vakavasti. Kuva sinusta ja autostasi voi muuttua yhä tärkeämmäksi vuosien mittaan, viimeistään silloin kun viranomaiset eivät enää anna sinun uusia ajokorttiasi ja autolla ajetut kilometrisi ovat päätöksessään. Toisekseen, nykymaailmassa autoja katoaa jopa kotipihoilta, joten koskaan ei tiedä, milloin autoaan ajaa viimeisen kerran.

Allekirjoittanut pääsi vuosia sitten Sofian kameran eteen ensiautonsa kanssa. Nyt vuoden 1996 Suzuki Swiftini on jo monissa osissa ja kierrätettynä auton kilometrien pamahtaessa täyteen, mutta muistona säilyy upea ja tasokas kuva nuoresta kuskista ja kiiltävästä pikkuautosta.

I LOVE MY CAR-kuvauspaketin hinta on 150 euroa, mutta siitä saatavat kuvat voivat tulevaisuudessa olla tunnearvoltaan mittaamattomat.

Kuvausten ajanvaraukset ja lisätiedustelut voi soittaa suoraan Sofialle numeroon 040 552 9885. Projektin etenemistä voi seurata jatkossa omassa blogissa osoitteessa http://rakastanautoani.blogspot.fi/!1 kommentti: