lauantai 17. toukokuuta 2014

Päivänsäde 2014 on nyt valittu!

Kolmatta kertaa järjestettävä Päivänsäde-kilpailu on jälleen saatu päätökseen. Kipailu toteutettiin yhdessä Kaupunkilehti Ankkurin kanssa useiden sponsoriyrityksen avustuksella. Tammikuusta maaliskuuhun studiolla kuvausten kantava teema oli suloisuus ja vilpitön riemu, kun useita kymmeniä Päivänsäde-tittelin tavoittelijoita saapui Sofian kameran eteen. Kuvausten päätyttyä esiraati oli tiukan paikan edessä: ketkä olisivat ne 20 finalistia, jotka olisivat askeleen lähempänä haluttua pääpalkintoa?

Finalistien valinta oli vaikeaa, ja useita tapauksia jouduttiin puntaroimaan kauan, jopa yön yli. 20 tuntui lukumääränä kovin pieneltä, sillä kaikki kuvauksissa käyneet olisivat ansainneet paikan jatkossa. Lopulta karsinta oli kuitenkin suoritettu, ja finalistit julkaistiin mm. Ankkurissa, studion näyteikkunassa ja Facebookissa. 

Tässä kohtaa esitämme ison kiitoksen yleisölle, joka äänesti ahkerasti niin Facebookin kuin äänestyspisteidenkin puolella. Sofian studiolle kiikuteltiin päivittäin äänestyskuponkeja, ja Facebookissa tykkäyksissä oli ruuhkaa. Äänestysajan lähestyessä loppuaan ääniä oli kertynyt todella paljon, ja kun viimeinen äänestyspäivä päättyi, alkoi äänestyskuponkien laskeminen ja ynnäys Facebook-tykkäyksiin. 

Tuomaristo kokoontui 6.5.2014 kaupunkilehti Ankkurin tiloissa. Intensiivisen mielipiteidenjaon, äänestelyn, laskeskelun ja ihastelun päätteeksi oli päätetty itse Päivänsäde, sekä toiselle ja kolmannelle sijalle päätyneet hurmurit. 

14.5.2014 julkaisimme tulokset Ankkurissa ja Facebookissa, mutta kerratkaamme ne vielä täällä. Päivänsäde 2014 on Sauli, hurmaava pikkuherrasmies, joka valloitti veikeällä hymyllään. Toiselle sijalle ylsi Vilja, kaunis neito, jonka vilpitön halaus nallepehmolelun kanssa sai sydämet sulamaan. Kolmanneksi päätyi yleisönsuosikki, Veeti, joka kieltäytyi teeskennellystä poseerauksesta ja ihastutti suloisella nyrpistyksellään. Voittajat palkittiin ja kukitettiin perjantaina lämpimien onnentoivotusten saattelemana :)

Kiitämme vielä kerran kaikkia osallistujia, sekä kilpailussa mukana olleita sponsoreita! :) Nauttikaa oman elämänne päiväsäteistä ja niiden tuomasta ilosta!Päivänsäde 2014 -kilpailun kolmen kärki: Sauli, Vilja ja Veeti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti