tiistai 1. heinäkuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä

Parin viikon kesäloma oli ja meni. Ensimmäistä kertaa vietin kuuteen vuoteen kesälomaa kesällä. Kävin kylläkin muutamia kuvauksia tekemässä loman aikan kun en malttanut olla tekemättä :) Alkoi itseasiassa olla jo ikävä töihin. Sen verran paljon rakastan valokuvaamista ja kaikkia asiakkaitani, että oli ihan päästä takaisin töihin.

Vietin jussin tosiaan ystäväni mökillä saaressa. Heillä on sellainen kiva pieni punainen mökki. Siellä tuli huonosta kelistä huolimatta saunottua, syötyä, heitettyä talviturkki, melottua kanootilla (oli muuten aika kivaa :D), paistettua muurinpohjalla lettuja (ihan mahtavaa!) ja mikä parasta, luettua vihdon ja viimein muotilehtiä (harvemmin ehdin lukea kun aina on jotain...) Eipä hyttysetkään kiusannu kun oli tuulta ja sadetta!

Nyt olen palannut taas studion arkirytmiin ja liike Haminassa avoinna ti-pe klo 10-17. Kuvauksia teen myös viikonloppuisin ja iltaisin. Kuvauspaikkojakin on tiedossa kun olen kesäautolla ajellessa pitänyt silmät auki ;)
Mielelläni kesäisin lähden ulos miljööseen kuvaamaan. Kuvausalueeni ei rajoitu pelkästään Haminaan tai Kotkaan. Pääsääntöisesti kuvaan Etelä-Suomen alueella, mutta olen käynyt kuvaamassa myös Rovaniemellä ja Oulussa :)

Parhaiten kuvausaikojen varaus onnistuu puhelimitse nrosta 040 5529 885. Jos en heti vastaa puhelimeen (saatan olla kuvaamassa), niin voi myös jättää tekstiviestiä. Pyrin soittamaan takaisin :)Ja tähän loppuun haluan laittaa muutaman kuvan aivan upesta naapurintädin omenapuusta. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti