keskiviikko 27. elokuuta 2014

Sensuellit huomenlahjakuvat

Salla Kokkala otti minuun yhteyttä etsiessään työharjoittelupaikkaa. Keskusteltuamme yhdissä asiasta, Salla päätti tehdä opinnäytetyönsä Boudoir eli huomenlahjakuvauksesta. Huomenlahja kuvaus tarkoittaa sitä, että tuleva morsian otattaa itsestään kauniit ja sensuellit kuvat (yleensä alusvaatteet päällä tai ilman) tulevalle aviopuolisolleen, jotka hän antaa hääyön jälkeisenä aamuna. Yleensä itse olen hoitanut kuvauksiin tarvittavat yhteistyökumppanit meikkaajista lähtien, mutta nyt sain pestä käteni kaikesta ja keskittyä vain ja ainoastaan kuvaamiseen. Salla hoiti kaiken muun :)

Salla on pirteä iloinen nuori nainen joka tarttui heti tuumasta toimeen. Pidimme useita tapaamisia, missä suunnittelimme, miten lähdemme rakentamaan kyseistä pakettia, jotta se toimii myös jatkossa asiakkaille. Laitoimme mallinhaun pystyyn sosiaalisenmedian kautta ja haimme kuvauksiimme alusvaatemallia. Hakemuksia tuli mukavasti ja raati valitsi Jennin.

Salla otti yhteyttä meikkaajaan, kampaajaan, alusvaatemyymälään, kuvauspaikan haltijaan ja hoiti kaikki muut tarvittavat somisteet ja rekvisiitat kuvauksiin. Itse hoidin itseni vain paikanpäälle kamerani kanssa.
Liikkeeni lähellä sijaitsee Kauneuden Helmi jonka kanssa olen tehnyt jo pitkään yhteistyötä. Salla sopi Kauneuden Helmen Miian ja Helenan kanssa kuvauksiin tulevista meikeistä ja hiuksista. Aamulla Jenni meni kauneushoitolaan laitettavaksi kuvauskuntoon. Tässä meni pari kolme tuntia, jonka jälkeen lähdimme ajelemaan kohti Kotkaa Original Sokos Hotel Seurahuonetta.

Hotellin henkilökunta esitteli meille huonevaihtoehdot kuvauksille. Valitsimme sopivimman ja levitimme kuvausrekvisiitat esiin. Salla oli käynyt etukäteen hakemassa kuvauksissa käytettävät alusvaatteet Kotkassa sijaitsevasta Meritta Bra:sta ja tilannut kukka kimpun Haminalaisesta kukkakaupasta.

Kuvauspäivä meni älyttömän nopeasti vaikka meillä oli useampi asukokonaisuus kuvattavana. Kuvausten välissä Salla huolehti myös Jennin meikin korjauksista. Kuvia tulen laittamaan näytille useammassa erässä :)

Huomenlahjakuvausten tiedustelu 040 5529 885/ Sofia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti