keskiviikko 13. elokuuta 2014

Yrityksen toimintamalli muuttuu

Pitkän mietinnän jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että liiketoimintani kaipaa pientä muutosta ja päivitystä. Päätös oli todella vaiketa tehdä, mutta valokuvaamoni sulkee ovensa 19.9.2014. Silloin vietetään Haminassa joka vuotista Valojen yötä, jolloin ympäri kaupunkia on erilaista tapahtumaa. Studioni sulkee yhdessä Haminan Teatterin kanssa Isoympyränkadun liikkeittemme väliltä ja kadulla on jälleen erilaisia myyntikojuja ja musiikkiesityksiä :)

Kesä on mennyt sen verran työntäyteisesti, että hyvä jos olen pysynyt perässä! Olemme alkaneet Suvin kanssa pikku hiljaa informoimaan asiakkailleni, että liikkeeni sulkee ovensa. Monilla asia on tullut täytenä yllätyksenä. Mutta kerrottakoon kaikille, etten ole häviämässä mihinkään :) Aion edelleen tehdä kuvauksia kaikille halukkaille. Toistaiseksi studiokuvausmahdollisuus kiinteässä studiossa poistuu, mutta kun minulla on tuo liikkuva studiokalusto, niin ainahan voin rakentaa studio olosuhteet asiakkaan luokse. Näin myös toimitaan esim. kun tehdään koulu- ja tarhakuvauksia.

Hyvä ystäväni ja pitkäaikainen työntekijäni Suvi lähtee opiskelemaan ja pitkään mietiskelin, miten pystyisin jatkamaan nykyisissä tiloissani toimintaani. Tulin siihen tulokseen, etten pysty palvelemaan asiakkaitani, jos laittaisin jokaisen kuvauksen ajaksi lapun luukulle "Olen kuvaamassa". Tänäpäivänä liikkeen aukioloajat ovat kuitenkin aika tärkeät, niin en halua alkaa supistamaan niissä. Sulkemalla liikkeen ja keskittymällä vain ja ainoastaan kuvaamiseen pystyn palvelemaan asiakkaitani paremmin.

Jatkossakin minun ottamiani kuvia ja Iiro Ylismaan ottamia kuvia pystyy tilaamaan kauttani. Valmiit tilaukset on noudettavissa 25.9.2014 alkaen Kotkasta Foto PR:stä, Kymenlaaksonkatu 20 (Kotkan linja-auto asemaa vastapäätä) tai vaihtoehtoisesti Haminasta Sisustus Laventelista, Raatihuoneentori 12.

Minut tavoittaa vanhoista tutuista yhteystiedoista 040 5529 885, sofia ( a ) sofiavirtanen.fi ja www.sofiavirtanen.fiAlla vielä virallinen tiedotteemme :) :

VIRALLINEN TIEDOTE:
Valokuvaaja Sofia Virtanen luopuu Haminassa Isoympyräkatu 21:ssa sijaitsevasta liikkeestään. Liikkeen ovia pidetään viimeisen kerran auki Valojen Yönä 19.9.2014, klo 10 - 19. Sofia Virtanen jatkaa silti valokuvaajana vastaisuudessakin, joten kuvausaikoja voi tilata edelleen samoilla yhteystiedoilla. Kaikki aiemmin tehdyt kuvaukset ovat arkistoituna, ja niitä voi tilata ottamalla yhteyttä tuttuun puhelinnumeroon 040 552 9885, tai sähköpostiin sofia@sofiavirtanen.fi. Valmiita kuvia voi jatkossakin noutaa Kotkasta FotoPR -liikkeestä (Kymenlaaksonkatu 20), ja Haminasta Sisustus Laventelista (Raatihuoneentori 12). Myös aiemmin Isoympyräkadun studiotiloissa kuvauksia tehneen Iiro Ylismaan kuvia voi tilata Sofian kautta, sillä kuvien teetätysoikeudet säilyvät Sofialla.

”Keskityn vastaisuudessa kuvaamiseen. Myymälän asiakaspalvelusta ja monesta muusta puolesta aiemmin huolehtinut pitkäaikainen työntekijä Suvi lähtee opiskelemaan, joten minun piti tehdä päätös siitä, miten jatkaisin toimintaani. Tämän ratkaisun ansiosta pystyn palvelemaan asiakkaitani paremmin, kun keskitän toimintani ainoastaan kuvaamiseen”, Sofia kertoo.

Viimeisellä aukioloviikolla 16. - 19.9.2014 liike on täynnä upeita tarjouksia loppuunmyynnin merkeissä; kaikki myyntiartikkelit myydään vähintään puoleen hintaan. Liikkeessä on tarjolla myös koko viikon ajan profiilikuvauksia mm. Facebook-käyttöön tarjoushintaan, sekä tietysti kahvia ja pientä purtavaa.

Liikkeen väki kiittää lämpimästi kuluneista vuosista kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, ja suuntaa kohti tulevaisuutta avoimin mielin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti