torstai 18. joulukuuta 2014

Miljöökuvausta pyöreässä Haminassa

Viitisen vuotta sitten mietin laittaisinko valokuvaamon Haminaan vai Kotkaan. Kävin molemmissa kaupungeissa katsomassa useita liikehuoneistoja. Pitkän etsinnän jälkeen päädyin Haminaan. Haminan kaupungissa on vaalittu vanhoja upeita puisiarakennuksia, joilla on pitkä historia takana. Vaikka minulla oli valokuvaamossani studio, kävin myös kuvaamassa ulkona paljon. Liikkeeni sijaitsi hyvällä paikalla ja sen ympäristössä oli loistavia kuvauspaikkoja, joita hyödynsin hääkuvauksissa ym. Aivan vierestä löytyy Ankkalampi, koivupuisto, upeita rakennuksia, seiniä, jne.

Halusin lähteä pitkästä aikaa testailemaan kuvausympäristöjä ja salamaa. Pyysin tuttua ja turvallista Tarua mallikseni. Taru oli minulla myös työharjoittelussa ja sitä kautta pääsin häneen tutustumaan. Taru on itse taiteellisesti todella lahjakas ja näyttää ihan mallilta. Hän oli myös mukana porukassamme tekemässä Chicks´n´cars kalentereita :)

Vaikkei minulla tällä hetkellä ole kiinteetä paikkaa, käyn kuitenkin viikottain Studio Loisteen studiossa tekemässä kuvauksia ja monesti menen kuvattavieni kanssa myös Haminan katumiljööseen.
Näin talvellakin voi käydä kuvaamassa ulkona kun vain pukeutuu oikein, ettei tule kylmä kesken kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti