keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Akrobaattipariskunta Anni ja Sami

Vuosia sitten tutustuin akrobaatti pariskuntaan. Olin ihan ihmeissäni kun näin heidän akrobaatti temppuja. Sami hyppi ja pomppi ympäristöään hyväksikäyttäen. Selvisi, että kyse on liikuntalajista nimeltä Parkour. Tuli mieleen toimintaleffat, missä näyttelijät harrastaa lähitaistelulajeja. Siellä hypitää ja pompitaan erikoistehosteita apunakäyttäen.

Siro ja suloisen ihana Anni otti helponnäköisesti Samin olkapäilleen ja he vuoron perään nostelivat ja heittelivät toisiaan ilmaan. Ihailin siinä monttuauki, miten jotkut ovat niin taitavia ja omaavat hyvän tasapainon.

Myöhemmin pyysin pariskunnan esiintymään yhdistyksemme näyttelyn avajaisiin. Annilla oli tulishow ja Sami pomppi pitkin Haminan valleja ja roskiksia.

Tänä kesänä pääsin viettämään tämän ihanan pariskunnan tärkeää päivää. He olivat miettineet valmiiks kuvauspaikat. Itseäni jännitti kun pariskunta taiteili korkean kallion reunalla, missä oli rajunnäköinen pudotus alas veteen. (Itsellänihän on korkeanpaikan kammo)
Siinä temppuillessa Samilta ratkesi myös housut :D No, tekevälle sattuu, vai miten se meni. Mutta emme antaneet sen häiritä kuvauksia.

Annin hiukset ja meikki: Minna Hirvonen, Glitz&Glam


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti