torstai 1. lokakuuta 2015

Eroottista Burleskia Kotkassa ensimmäistä kertaa

Viime viikonloppuna Kotkan Valokuvakeskus järjesti kaupungin ensimmäisen Burleski-kurssin. Kouluttajana toimi Burleski Kuningatar Mindy Mad Magnolia. Hän järjestää koulutusta ja esityksiä. Kotkassa nuoruuden viettänyt Mindy tuli mielellään tuttuun kaupunkiin kouluttamaan aiheesta kiinnostuneita.

 Kävin katsastamassa tilanteen ja tutustumassa kurssiin ja kurssilaisiin. Kurssi oli kaksipäiväinen ja sille tullaan järjestämään jatkokurssi. 

Suosio yllätti myös järjestäjät. Kaikki halukkaat eivät edes mahtuneet kurssille :) Lauantaina menin paikan päälle kamerani kanssa. Osallistujat olivat vielä hieman ujon oloisia. Otin kuvia ja seurasin tilannetta. Naiset olivat pukeutuneet Burlesquen hengen mukaisesti; korkokengät, korsetit, sukkanauhat ja muut somisteet kuuluivat asiaan.

Sunnuntaina tilanne oli jo toinen. Menin Valokuvakeskukseen ja siellä oli esitysten täysi harjoittelu meneillään. Musiikki soi ja naiset harjoittelivat viettelevää showta. Pääsin seuraamaan kahden ryhmän esitystä suoraan aitiopaikoilta. Esitykset olivat niin upeita, että naiset olivat kuin ammattilais-esiintyjiä.

Ohessa promokuvia Burleski-kouluttaja Mindy Mad Magnoliasta jotka kävimme kuvaamassa kurssien lomassa Kotkan Kantasatamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti