maanantai 11. huhtikuuta 2016

Doctor Fish SPA:ssa kalojen syötävänä

Kävin kuvaamassa Kotkalaisessa Doctor Fish  SPA:ssa kalajalkahoitoa (Kirkkokatu 19). Kalahoitojen lisäksi löytyy perinteistä jalkahoitoa, käsien- ja jalkojen parafiinihoidot ja ihokarvojen vahaukset.  Mallimme Milka odotti innoissaan kaloja. 
Aluksi jalat pestiin ja puettiin söpöihin suojiin.

Kalat ovat Garra Rufa joka on karppikalojen heimoon kuuluva kala. Hampaattomat kalat kuorivat kuollutta ihosolukkoa ja antavat samalla mikrohierontaa. Hoito sopii kaikille, paitsi kynsi- tai jalkasieni on esteenä hoidolle. Erityisesti soveltuu mm. psoriaatikoille ja diabeetikoille. Hoitolassa on kaksi jalkojenhoito allasta sekä yksi käsienhoito allas. Altaiden vesi on steriiliä. Jokaisessa altaassa on UVC lamppu, joka tappaa bakteerit.

Paikalla oli myös alusvaateliike Luna Lingerien (Keskuskatu 13) Angelina ottamassa Milkasta mittoja. Kuvissa Milkalla on ihanat Luna Lingerien italialaiset alusvaatteet. 
Kalajalkahoidosta voi nauttia kahvin kera.
Milkalta vahattiin kainalot.

Ja hoidettiin jalat perinteisellä jalkahoidolla pehmeiksi.Angelina testaili kuvausten lomassa kaloja käsiin. Itse kävin myös kokeilemassa jalkojen kalakylpyä. Oli kyllä erilainen ja mukava kokemus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti