perjantai 6. toukokuuta 2016

Autonpesua Milkan kanssa

Tein kolme Chicks`n`cars hyväntekeväisyys kalenteria yhdessä ison joukon yhteistyökumppaneita, malleja, autojen omistajia, sponsoreita ja monien monien avustajien kanssa. Ilman heitä tätä ei olisi ikinä syntynyt. Ajatus lähti siitä, että haluan tehdä jotain hyvää jollekin taholle. Itse tykkään autoista ja hyvännäköisiä naisia on mukava kuvata. Päätin yhdistää nämä kaksi aihetta ja ensimmäisessä kalenterissa naiset pesivät autoja.
Kalentereita myytiin useissa paikallisissa yrityksissä, messuilla ja tapahtumissa.

Tämän kuvauspäivän aikana kuvasin neljä neitokaista autojen kanssa. Tuolloin minulla oli vanha Volvo, missä ei toiminut ilmastointi saati mikään puhallus. Sää oli mitä parhain ja kuumuus sen mukainen. Meillä oli oikein ratkiriemukas reissu Kotkasta Helsinkiin kuvauspaikoille yhdessä mallien kanssa kuumassa autossa, missä ei ilmanvaihto juuri pelannut. Ja tietenkin matkanvarrella oli myös tietöitä, jolloin auton kanssa jouduttiin jonottamaan paikallaan, jolloin aukinaisista ikkunoistakaan ei käynyt tuulen vire :D 

Menimme golfkentälle kuvaamaan. Meikkaaja-maskeeraja Maiju Kivikoski tuli apulaisensa kanssa loihtimaan helteestä huolimatta neidoille meikit ja hiukset. Päivä alkoi aamulla aikaisin ja loppui iltamyöhään. Hienosti kaikki jaksoivat pitkän helteisen päivän aamusta iltaan. Tietysti hellettä helpotti myös kuvauksissa vedellä läträäminen.

Iso kiitos kaikille mukana olleille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti