maanantai 23. toukokuuta 2016

Viiden yrittäjän Hurmaava Hurtta tapahtuma

Viisi yrittäjää päätti järjestää yhteisen tapahtuman. Tapahtuman nimeksi tuli Hurmaava Hurtta ja ajatus on järjestää jatkossakin yhdessä tapahtumia ja ohjelmaa :)
14.5.2016 järjestimme lemmikeille ja omistajille suunnatun tapahtuman Pet Store lemmikkiliikkeessä, jota pitävät Melissa ja Johanna.

Liike sijaitsee Kotkassa 200 neliön tiloissa. Sieltä löytyy jyrsijöiden, kalojen ja matelijoiden lisäksi tarvikkeita ja ruokaa lemmikeille.Aleksi Nikkinen kertoi Hurmaava Hurtta -tapahtumassa, kuinka voit parantaa koirasi hyvinvointia osteopatian avulla. Osteopatia Kotka auttaa ihmisiä ja koiria huolehtimaan omasta terveydestä manuaalisen terapian keinoin.
Ole Hyvä Luonnontuotteelta oli esittelemässä Elisabeth eläimille suunnattua siivous- ja pesuainesarjaa Luonnollinen Kamu.Itse olin paikalla Pop Up Studioni kanssa kuvaamassa lemmikeitä. Kuvatilauksien tuotosta 10% lahjoitetaan Viipurin koirille. Koirien lisäksi kuvattavana kävi kissoja, kilpikonna, marsuja ja hamsteri. Kaikkien kuvattavien kesken arvoimme Luonnollinen Kamu tuotepaketin. Ja nyt kuvattavat komeudet julkaistiin viikonloppuna Hurmaava Hurtta facebook sivuilla ja yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. Eniten ääniä saanut palkitaan, sekä äänestäjien kesken arvotaan palkinnot :)
Äänestysaika on 21.5-5.6.2016.

Alla olevat kuvat Hurmaava Hurtta -tapahtumasta. Valokuvaajina toimi Pet Storen Melissa ja Johanna, sekä Elisabeth Unger :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti