maanantai 6. kesäkuuta 2016

Huomenlahjakuvaukset kauniissa alusasuissa Irinan kanssa

Huhtikuussa toteutin alusvaatekuvaukset mallina toimivan Irinan kanssa. Jokainen nainen ansaitsee kauniit alusvaatteet. Kun puet ihanat seksikkäät alusvaatteet päällesi, se nostattaa omaakin fiilistä :) Uudet hyvin istuvat rintaliivit ja pitsipöksyt päällysvaatteiden alla ja kummasti hommat luistaa paljon paremmin. Kannattaa kokeilla ;)

Olen kuvannut Irinaa useaan otteeseen ja postailen tässä pikku hiljaa myös muista projekteistamme kuvia. Irinan kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Hänellä on kokemusta kameran edessä olemisesta, mikä helpottaa kuvaajan työtä suunnattomasti. Asennot ja ilmeet tulevat helposti. Irina teki näihin kuvauksiin itse meikin ja huolehti hiuksista. Hyvä kuvausmeikki on myös kaiken a ja o studiokuvauksissa.

 Alusvaatteet ovat Kotkalaisesta Luna Lingeriesta. Alusasut ovat laadukkaita ja edullisia. Luna Lingerie sijaitsee Keskuskatu 13 ja on avoinna ma-pe klo 9.30-17 sekä lauantaisin klo 11-15. Tiskin takaa löytyy aina yhtä iloinen Angelina, joka auttaa jokaista löytämään sopivat alusasut ja näin kesäaikaa uimapuvun. Alusasujen lisäksi löytyy kehon hemmotteluun öljyjä ja kuorinta aineita ja muuta mukavaa. Luna Lingerien facebook sivuilta löytyy lisätietoja ja tulevia hemmottelutapahtumia ja tutustumisiltoja.

Kuvausten kukat ovat Kotkalaisesta kukkakaupasta, Lempikukka. Lempikukan omistaja Heini valitsi kukat kuvauksiin ja teki kimpun lisäksi kukkaköynnöksen, mitä käytimme mallin lantiolla ja reidessä. 
Olen ihaillut heidän kukka-asetelmia ja nyt tuli hieno tilaisuus päästä hyödyntämään Heinin osaamista kuvausten yhteydessä :)
Itse tykkään käyttää aitoja kukkia kuvauksissa rekvisiittana. Ne tuovat oman fiiliksen kuviin ja näin kesäaikana hääkuvausten, valmistujais- ja rippikuvausten lisäksi kukkia käytetään huomenlahjakuvauksissa. Aito kukka voittaa mennen tullen tekokokukat.

Lempikukka sijaitsee Kotkassa osoitteessa Kotkankatu 14 ja on avoinna Ti-Pe klo 10-17, La klo 9-14 ja Su klo 9-14.

Tarkemmat yhteystiedot ja aukiolojajat kannattaa käydä tarkistamassa molempien liikkeiden kotisivuilta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti