keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Hallan reissu part 1

Suvin kanssa on tullut kuvattua useaan otteeseen ja tässä meidän viimeinen retki ennen kuin Hallan kartano paloi. Meillä oli ollut koko päivän kestäneet autonpesukuvaukset (laitan ne myöhemmin tänne) yhdessä Suvin ja Irinan kanssa. Olin niin täpinöissäni vielä kuvausten jälkeen, täynnä virtaa ja Suvi jäi Kotkaan, joten päätettiin lähteä vielä kuvaamaan ilta aurinkoon Hallaan.

Pidän tosi paljon kuvissa ilta auringon valosta. Normaalisti minulle on kuvauksissa mukana assari, jonka tehtävänä on pitää valoa ja sateenvarjoa, mutta nyt käytin hyväkseni auringon pehmeää valoa. Kesä on ihanaa aikaa kun valo riittää pitkälle iltaan saakka. Ei tarvitse käyttää lisäflässejä tai pysytellä studio olosuhteissa. Talven ja syksyn saa olla ihan riittämin sisästiloissa kuvaamassa, niin kesällä menen mielelläni ulos kun se on mahdollista :)

Jäin kesäkussa äippälomallekin, joten pääsin toteuttamaan tänä keväänä ja kesänä monta omaa kuvausprojektia pitkästä aikaan. Normaalisti kesä on itselläni vuoden kiireisintä aikaa kuvausten kanssa, enkä ehdi omia juttuja miettimään saati toteuttamaan ollenkaan. Postailen pikku hiljaa kuviani tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti