perjantai 22. heinäkuuta 2016

Hamina Tattoo 2010

Ensikosketukseni Hamina Tattooseen oli vuonna 2010. Olin vain kuullut kyseisestä viikon mittaisesta sotilasmusiikki painotteisesta tapahtumasta, mutta en ollut ikinä ennen käynyt silloin Haminassa. Mietin, että onko se samanlainen tapahtuma kuin Kotkan Meripäivät, paljon myyntikojuja, kalja telttoja, esiintyjiä ja tapahtumia pitkin kaupunkia. 

Se oli jotain aivan muuta. Ympäri Haminaa on erilaisia tapahtumia, myyntikojuja, puistokonsertteja jne. mutta ne upeat sotilasmusiikkikonsertit Haminan Bastionissa. Olin itse muutamassa Marssishowssa Bastionissa. Se oli jotain todella upeeta. Sotilasoittokuntia ympärimaailmaa soittamassa ja monilla oli musiikin lisäksi ihan oma show. Parina vuonna olen käynyt seuraamassa Tattoota ja joka kerta pidän näkemästäni ja kuulemastani. Upeaa :)

Tuona vuonna Patu Patanen rakensi Tervasaareen Pelle Miljoonalle esiintymis areenankin. Alueella oli myös puolustusvoimien kalustoa näytillä, minne yleisö sai mennä tutustumaan. Puolustusvoimat ajelutti nopeilla veneillään ja sait kiivetä tankkiin tutustumaan. Miina Äkkijyrkän Woima Sonnikin oli tuolloin vielä paikoillaan.

Tänä vuonna Tattoo on 1.-6.8.2016


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti