sunnuntai 21. elokuuta 2016

Autonpesu golfkentällä

Nyt kun olen äippälomalla, niin kaivelen näitä arkistojen aarteita tänne :) Tässä on ensimmäisen Chicks`n`cars tyttökalenterin kuvia. Kuvissa on meikkaaja maskeeraaja Maiju Kivikoski.
Kun lähdin tekemään ensimmäisiä meikkikuvauksiani, tarkoitus oli etsiä myös meikkaaja kuvauksiin, joka voisi loihtia mallille meikin. Ystäväni vinkkasi alunperin kynsien tekijästä, jolla hän kävi Kotkan Pasaatissa. Soitin kynsimuotoilija Maijulle ja kerroin, että tarvitsen studiokuvauksiin mallia ja meikkaajaa. Maijun kautta tuli myös pari mallia ja menimme tuolloin testaamaan Haminan studiota. Silloin Haminan valokuvaamoa piti vielä minua edeltävä omistaja, jolta aloin vuokraamaan studiota kuvauksiini.

Huomasimme heti Maijun kanssa, että yhteistyö sujui. Maiju loihti kahdelle mallille hienot meikit ja hiukset ja vaatteet saimme lainaan paikallisesta vaateliikkeestä. Teimme Maijun kanssa useat kuvaukset, joten oli luonnollista kysellä häntä mukaan myös kalenteri projektiin. Maiju innostui heti ideasta.

Ensimmäiseen kalenteri kuvauksiin etsimme mallit lähipiiristä ja tuttavista. Maiju hoiti apulaisensa kanssa kaikkien tyttöjen meikit ja hiukset. Sillä aikaa kun malleja meikattiin kävin  hakemassa kaverin kanssa rekvisiitta Volvon läheisen marketin parkkihallista.

Kuvauksissa jouduimme väistelemään golfpalloja, mitä golffarit löivät meitä kohti. Kaikki eivät pitäneet pukeutumisestamme, vaikka meillä oli lupa olla kentällä. 
Autojen omistajat olivat iso apu kuvauksissa. He auttoivat autojen vaahdottamisessa avustajien kanssa. Tuollaisena hellepäivänä vaahto ei kauaa pysynyt kuumalla pellillä, joten sitä piti olla koko ajan laittamassa lisää. Ilman koko tiimiä kuvauksista ei olisi tullut mitään.Aiemmat tekstit löytyvät täältä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti