tiistai 30. elokuuta 2016

Newbornin kanssa kotona

Pikku Prinsessa syntyi Meripäivä viikolla 26.7.2016. Pientä vauvaa oltiin odotettu jo 9 kuukautta ja viimisillä viikoilla odotin pääsyä synnyttymään. Synnytys meni hyvin ja nyt viiden viikon ajan ollaan tutustuttu uuteen perheenjäseneemme. Viikot kotona on mennyt todella nopeasti. Seuraavalla viikolla synnytyksestä ystäväni Johanna tuli meille kotiin kuvaamaan pienokaista. Itse olin vielä niin tokkurassa kaikesta, etten olisi pystynyt kuvaamaan. Olin minä toki kuvannut omalla kameralla päivittäin, mutta tarkoitus oli ottaa newborn kuvia. Minun tehtävä Johannan kuvauksissa oli lähinnä syöttää vauvaa ja lohduttaa, jos itku tuli.

En muista milloin meillä olisi kotona käynyt näin tiheästi vieraita. Olen tottunut olemaan aina töissä, joten äitiyslomalla olo tuntuu kivalta vaihtelulta :) Ystävät ja sukulaiset ovat käyneet katsomassa vauvelia ja tuoneet samalla ihania lahjoja vauvalle, mutta myös äidille ja isälle. Kiitos :)


Vauva oli 1,5vkon ikäinen kun päätin pystyttää meille kotiin studiovalot ja järjestää pienen kuvaussession. Aikaa meillä meni kuvauksissa reilu neljä tuntia. Välillä ruokin pienokaista ja hyssyttelin takaisin uneen, jotta pääsin kuvaamaan nukkuvaa lasta. Olen tässä monta viikkoa odottanut, että ehtisin käsittelemäänkin nämä kuvat, mutta jostain kumman syystä ei ole ollut sellaista hetkeä :D Monena päivänä suunnitellut tietokoneelle menoa, mutta vauva on päättänytkin toisin. Nyt oma arki pyörii vauvan ehdoin ja jos en ehdi tehdä jotain asiaa, niin teen sen sitten joskus.

Kuvauksia en ole kuitenkaan jättänyt, vaan otan kuvauksia vastaan silloin tällöin.  


2 kommenttia:

  1. Oijoijoi mikä suloisuus!! Nyt jälkikäteen niin kaduttaa, että omalla kohdalla newborn-kuvaus jäi vain suunnittelutasolle kun aika vain HUJAHTI. Kohta koittavan 1v-kuvauksen kanssa täytyy olla skarppina ;D

    VastaaPoista
  2. Newborn kuvaukset olisi hyvä tehdä heti kahden viikon sisään syntymästä. Tällaisten pienten kanssa aika menee sujauksesa :-D

    VastaaPoista