sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Laita hyvä kiertämään

Kerroin huhtikuussa postauksessani järjestäväni lelukeräyksen Afrikkaan. http://sofiavirtanen.blogspot.fi/2016/04/lahjoita-vanhat-lelut-tansaniaan.html
Kotkassa, Karhulassa ja Haminassa useammassa liikkeessä ja parissa koulussa oli lelujen keräyspiste parin viikon ajan.

Keräyksessa mukana olivat:
 Rauhalan koulu
 Haminan Aseman koulu
Alusasuliike Luna Lingerie
Vadelmatarha
Lastentarvikekirppis Kuperkeikka
Jussin Jättikirppis
Studio Loiste
Sisustus Laventeli ja Pikku Pepita
Kahvila-olohuone Jaspis

En osannut odottaa niin suurta määrää lahjoitettuja leluja. Kiersin noutamassa lelujen vastaanottopaikoista lelut ja autossa loppui jo tila kesken. Leluja tuli mieletön määrä! Iso kiitos kaikille leluja lahjoittaneille :)
 Kävin lelut läpi ystäväni Tarun kanssa. Määrä oli niin suuri, ettemme pystyneet lähettämään kaikkia Afrikkaan. Saimme Jussin Jättikirppikseltä pöydän, missä myimme tavaraa ja pöydästä saaduilla rahoilla lähetettiin iso pahvilaatikollinen leluja Tansaniaan Raun päiväkotiin.

Loput lelut lähti Venäjälle ja Kotkan Villa Jensseniin, Etelä-Kymenlaakson turvakotiin. Olen saanut omalle pikku Lumi vauvalle lahjoituksena vauvan vaatteita ja halusin myös kierrättää vauvan vaatteet eteenpäin. Kävimme Lumin ja valokuvat ottaneen Johannan kanssa viemässä kauniina syksyisenä aamupäivänä leluja ja lasten vaatteita Villa Jensseniin. (Lumi nukkui melkein koko reissun ajan).
Minusta on niin hienoa, että ihmiset antavat vaatteita ja leluja eteenpäin ja näin halusin itsekin laittaa hyvän kiertämään.

Kymenlaakson turvakotipalvelu- Villa Jensen 24/7

Kotka, Kouvola, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä

Turvakoti on kodinomainen paikka, jossa väkivaltaa tai sen uhkaa kokenut saa suojan ja apua väkivallan loppumiseksi.

Ammatillista tukea, ohjausta ja neuvontaa. Voit tulla oma-aloitteisesti tai jonkin tahon ohjaamana. Kaikille perheväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille asiakkaalle maksuton.

Pohjoispuistokatu 1, 48100 Kotka

puh. 05 234 5800

puh. 040 509 5111

Valokuvat Johanna Greijus.

Iso kiitos kaikille mukana olleille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti