torstai 27. lokakuuta 2016

Syksyinen masukuvaus Miran ja Tommin kanssa

Käytiin kuvailemassa Kotkan aurinkoisessa syyssäässä Miran ja Tommin kanssa. Ilma oli viileän puoleinen, mutta onneksi aurinko paistoi :) Syksy on niin kaunista aikaa kun lehdet ja luonto vaihtaa väriään keltaisen ja oranssin eri sävyihin.
Kotkasta löytyy paljon kuvauspaikkoja, mitä tykkään käyttää omissa kuvauksissani hyödyksi. Löytyy läheltä luontoa, merta ja myös raffimpaa kaupunki miljöötä.

Sain kolme kuukautta sitten ensimmäisen lapseni ja yritin taltioida omaa raskauttani alusta lähtien parhaani mukaan. Kasvoista on vielä helppo ottaa selffieitä ihan itte, mutta kun halusin myös sen kasvavan vauva masun kuviin mukaan, niin siihen ei enää kädet riitä. Mieheni auttoi minua ottamaan vauvamasu kuvia, mutta sen lisäksi halusin käydä kuvauksissa myös muilla kuvaajilla :) 
Loppujen lopuksi kävin kahden muun kaverini kanssa kolmestaan otattamassa raskauskuvia ( me olimme kaikki samaan aikaan raskaana) eri paikoissa Kotkaa. Otimme vuoronperään kuvia toisistamme ja yhteiskuvissa asetin kamerani jalustalle kuvaamaan meitä. (näitä kuvia laitan myöhemmin esille :D ). Omatoimisten kuvausten lisäksi kaksi kuvaajaa taltioivat tärkeää aikaa minulle ja miehelleni muistoksi. Nyt kun itse olen kokenut odottamisen, niin haluan sanoa myös muille tuleville äideille, että ottakaa ja otattakaa niitä kuvia muistoksi. Tuo aika on aivan ihanaa aikaa (vaikkei minusta aina siltä tuntunut kun oli kuuma ja pahoinvointia... ) ja sitä on myös kiva muistella myöhemmin kuvia katselemalla.

Itse tykkään kuvata ulkona luonnossa, mutta myös asiakkaan kotona, tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Näin talven lähestyessä sisätilat ovat ehkä parempi vaihtoehto, ettei kuvattavien tarvitse palella kuvissa :) Kuvista näkee nopeasti jos on epämukava olla. 

Minusta oli ihana päästä kuvaamaan Miran ja Tommin odotusajan kuvia.

Ihanaa odotusta äideille :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti