sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Aurinkoiset autonpesut Irinan ja Suvin kanssa

Tässä jatkoa aiemmin postaamalleni Autonpoltosta autonpesuun -kirjoitukselleni.

Edellisessä kirjoituksessani kuvissa oli pääosin Suvi ja keltainen Nissan Skyline. Näissä kuvissa pirtsakkaan punapää Suvin lisäksi upea Irina tyylikkään Mercedes-Benz:n kanssa. Kuvausten luonne tosiaan muuttui yllätten autonpoltosta autonpesuun ja meidän piti miettiä kuvauksiin pestävät autot nopealla aikataululla. Nissanin bongasin Kotkasta liikenteessä ja facebookin kautta laitoin etsinnät käyntiin toisen auton löytymiseksi. Useista vaihtoehdoista Nissanin kaveriksi valikoitui mattapintainen erikoisuus.

Näissä kuvauksissa kuvasin myös Varustelekan rekvisiitan kanssa. Näistä kuvista tulee vielä kolmas postaus ;) Irinan kanssa kävin vuokraamassa Varustelekasta militaari rekvisiittaa ja osa pääsi näihin kuvauksiin mukaan. Kyseisessä liikkeessä on tullut käytyä useita vuosia ja ostettua milloin mitäkin rekvisiittaa kuvauksiin ja omaan käyttöön. Myymälästä löytyy laaja valikoima armeijan varusteista retkimuonaan ja pienpanimoiden olut valikoimaan. Sieltä ostin aikoinani parikymmentä kaasunaamarianikin kuvauksia varten.

Irinan ja Suvin kanssa olen tehnyt useampia kuvauksia parin vuoden aikana. He toimivat ammattimalleina ja sen kyllä huomaa kuvauksissa.  Kuvaajana minun ei tarvitse hirmuisesti ohjailla kun ammattimalli osaa ottaa itse eri poseerausasentoja kuviin. Helpottaa huomattavasti kuvauksia. Kuvausten sujuvuuden kannalta pidän erityisen tärkeänä myös aikatauluja ja ennakkoon valmistautumista. Molempien naisten kanssa kuvaukset ovat sujuneet aina todella hyvin :) Kiitos teille malleiluista!
Eikä kuvaukset olisi mitään ilman kaikkia mukana olleita avustajia. Jokaisella mukana olevalla on tärkeä rooli. 

Autoja ja naisia on aina mukava päästä kuvaamaan. Olen pienestä pitäen ollut autotyttö ja olen sitä edelleen. Pää kääntyy kun näen komean kiesin liikenteessä :) Aiemmin toteutin Chicks´n´cars hyväntekeväisyys tyttökalenterin kolmena vuonna. (Löytyy vanhemmista postauksistani juttua). Niitä kuvauksia odotin aina koko vuoden. Kuvattiin 12 autoa ja 12 naista (yhtenä vuonna oli mukana myös mönkijä ja moottoripyörä edustamassa), mukana oli meikkaustiimit, autojen omistajat, assarit ja muut apulaiset ja behind the scenes kuvaajat. Upeeta työtä mukana olijoilta, kiitos!


Pitäähän sitä selffieitäkin ottaa kuvausten lomassa :)
Paikalla oli monta mieskuvaajaa minun lisäkseni kuvaamassa kauniita naisia ja nopeita autoja.

Veljeni Niko (vasemmalla) toimi salamamiehenäni ja Siltakylän VPK:n palomiehet olivat avustamassa vaahdottamisessa.
Yhteiskuva mallien ja raamikkaiden palomiesten kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti