perjantai 3. helmikuuta 2017

Kuvaukset paikallisessa Kanuunassa

Minulla oli valokuvaamo Haminan keskustassa kivijalassa valokuvaaja Iiro Ylismaan jalanjäljissä. Monesti kävin hakemassa päivän eväät paikallisesta K-Supermarketti Kanuunasta. Kauppa on tullut vuosien mittaan tutuksi jo lapsuudesta lähtien. Monesti tarkkailen ympäristöäni ja etsin kuvauksellisia paikkoja, milloin mistäkin. Minusta monet ruokakaupat ovat todella kuvauksellisia. Siellä on paljon värejä ja eri osastoja. Hedelmä- ja vihannesosastot väreineen, puhumattakaan limsa- ja mehuhyllyistä. Sitten vielä bongasin jostain netistä tai televisiosta Ulpun biisin Musta feat Pyhimyksen kanssa. Siinä musiikkivideo oli kuvattu asunnon ja parkkihallin lisäksi pimeässä kaupassa limsa hyllyjen edessä. Innostukseni kasvoin niin suureksi, että päätin mennä tapamaan kauppiasta ja kysyä kuvauslupaa.

Luvan saatuani päätin kysellä malliksi Marthaa. Marthan kanssa olen kuvaillut viimeksi muistaakseni vuonna 2009, niin oli kiva päästä kuvailemaan taas pitkästä aikaa. Ja laskettuaikani alkoi lähestyä, joten halusin vielä päästä toteuttamaan oman kuvausprojektini. Assarikseni pyysin Johanna mukaan, joka ikuisti reissusta myös pari kuvaa kulissien takaa. Asiakkaat saattoivat hieman hämmästellä kun heiluin kamerani kanssa kaupan käytävillä.

Tässä vielä Johanna Greijuksen behind the scenes materiaalia :) Kiitoksia Haminan K-Supermarket Kanuuna, Johanna ja Martha!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti