maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kantoliina kuvauksissa uima-altaassa

Pääsin ikuistamaan ystäväni Jannin ja hänen lapsen yhteiskuvat. Valitsimme kuvauspaikaksi entisen Haminan uimahallin. Halusin kuviin tyhjää ja valoisaa ympäristöä ja näin valikoimme kuvausympäristön. Paikka tuntui aavemaiselta keskellä kirkasta päivää. Oli outoa mennä uima-altaan pohjalle ottamaan kuvia :D

Äideistä ja lapsista on ihana päästä ottamaan kuvia. Kuvissa välittyy äidin ja lapsen välinen suhde. Molempien katseet ja eleet, varsinkin kun saan ne vielä ikuistettua valokuvaan.


Altaassa on kuvattu myös Nightwishin musiikkivideo Èlan.
 https://www.youtube.com/watch?v=zPonioDYnoY

Aina on kiva päästä kuvaamaan uusiin ja erilaisiin ympäristöihin. Uimahalli ja altaat pääsivät useimpiin kuvauksiini. Postailen muita kuvausprokkiksiani tänne myöhemmin.

Tilasta löytyi myös kuihtunut huonekasvi joka oli minusta jotenkin todella ihana kuolleitten lehtiensä kanssa. Istutin Jannin kuolleen kukan eteen.Janni on spesiaali erilaisten kantoliinojen kanssa. Itsellänikin niitä on muutama ja monesti olen kääntynyt Jannin puoleen neuvoa kysymään eri sidonnoista. Järjestin pieni muotoisen kantoväline- ja imetyskuvauksenkin äideille ja lapsille Huvila Kärkisaaressa. Janni oli paikan päällä auttamassa ja neuvomassa kantoliinojen kanssa, jotta saimme kuviin sidonnat oikein.
Loppu kesästä ajattelin järjestää uuden minikuvauspäivän, minne voi tulla kantovälineessä lapsen kanssa tai ilman, tai ottaa herkkiä imetyskuvia. Aiheesta lisää facebook sivustollani                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti