tiistai 11. heinäkuuta 2017

Lumi seikkailemassa Satumetsässä Virojoella

Viime viikolla meidän perhe teki sesongin lomassa roadtripin Virolahdelle Satu Liikkasen Cafe Metsänportille syömään hiukopalaa ja Satumetsäseikkailussa. Olin aivan haltioissani metsästä. Siellä oli paljon kivoja yksityiskohtia lapsille ja lapsenmielisille. Todella kuvauksellinen paikka. Satu oli järjestänyt Satumetsäseikkailun koko perheelle, missä lähdettiin metsään ratkaisemaan salaista tehtävää.

Metsässä oli esillä upeita patsaita. Ihastelin niitä hetken ja yritin myös ottaa nauravan peikon kanssa valokuvaa lapsestani Lumista. Peikko olikin valitettavasti liian pelottava meidän perheen pienelle ja itkuhan siitä tuli :/ Lähdettiin pois metsästä ja yritettiin myöhemmin uudestaan ottaa Lumin kanssa kuvaa metsässä. Yrittäessä laittaa lasta metsään istumaan alkoi uudestaan itku. Voi niitä isoja kyyneleitä. Mieleen hiipi jo ajatus, tuleeko tästä metsäseikkailusta mitään.
Pelottava naurava peikko :D


Kettu Repolainen kävi myös tutustumassa Satumetsään teekupposen ääreen.


Isän sylissä oli onneksi turvallista ja pääsimme katsomaan muuta metsää ja peikko unohtui. Lumi oli mukana Satumetsäseikkailussa ja näytti olevan kiinnostunut tapahtumista ja muista osallistujista.Lumin neulemekon ja hatun tilasin Noon Knitin Outi Markkaselta. Outi suunnitteli ja neuloi Rölli -elokuvan neuleet ja kun näin ne niin ihastuin niihin täysin. Silloin mietin, että minä vielä joskus tilaan häneltä oman neuleen. Outin ja kumppaneiden liike sijaitsee Karhulassa ja sieltä löytyy asiantuntevaa palvelua ja laaja valikoima lankoja ja oma laadukas neulemallisto. Toukokuussa toteutimme heidän kanssaan yhdessä neule ja mallikuvaukset, mutta postailen niitä kuvia myöhemmin :)
                                                   FB Satumatka Kulttuuripalvelut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti