tiistai 29. elokuuta 2017

Haminan Wanha Walokuvaamo 1917

Olen jälleen tarjoamassa valokuvauspalveluitani Valojen Yönä 15.9.2017 Haminan Kauppiaantalomuseolla :) Viime viikolla järjestimme porukalla promokuvaukset ja Haminan Teatteri lainasi vaatteita kuvauksiin. Kuvissa esiintyvät vaatteet ja paljon muita on käytettävissä myös Valojen Yönä. 
Naurua riitti kuvauksissa kun sovittelimme eri vaihtoehtoja. Läheltä piti, ettemme lähteneet rooliasuihin pukeutuneina kiertämään Raatihuonetta.

Tänä vuonna Teitä palvelee Haminan Wanha Walokuvaamo 1917. Kuvaustaustana toimii historiallinen Vesan salin koivumetsä aiheinen -lavaste. Rekvisiitta vaatteet on valittu vuoden 1917 teeman mukaisesti, mutta mukana on myös uudempia pukuja ja lapsille eläinaiheisia pääpantoja ja miekkoja, kaasunaamareita ym. Voit tulla valmiiksi pukeutuneena teemamme tai omasi mukaisesti tai lainata meiltä Haminan Teatterin vaatteita. Kuvauksissa voi olla yksin, kaksin tai vaikka koko perhe.

Kuvauksen hinta on 40 euroa ja sisältää kuvauksen lisäksi koevedokset salasanasuojattuun kansioon, 2kpl kuvattavan valitsemia kuvia editoituina digitaalisena käyttö- ja teettämisoikeuksineen. Kaikkien kuvauksessa käyneiden kesken arvotaan Hamina aiheinen muki. Mukeja on enää rajoitetusti myynnissä Janen Lahjapuodissa. Tuotanto on lopetettu. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti