sunnuntai 13. elokuuta 2017

Popup koirakuvaus Huvila Kärkisaaressa 21.8.2017

Järjestän Popup koirakuvaus päivän Huvila Kärkisaaressa, Kotkassa 21.8.2017. Kuvaukseen voi tulla ajanvarauksella. Kotkan Huvila Kärkisaaressa on hulppeat miljööt ja puitteet erilaisille kuvauksille. Olen käynyt kyseisessä paikassa reilun kymmenen vuoden ajan taltioimassa juhlia ja muotokuvia.Paikka sijaitsee Mussalontien varressa, pienessä saaressa, minne menee ihan ajotie. Meren rannalla seisoo komea Kärkisaaren huvila. Tuossa paikassa on jotain, mikä vetää puoleensa. Merentuoksu, tuuli hiuksissa, metsänkahina ja ne upea maisemat.

Kävin Minessan kanssa kuvaamassa hänen mittelpsitzia. Sää oli kylmä, kolea ja sateinen. Onneksi kuvattavaani se ei haitannut. Kuvauksissa mukana oli koiran namuja ja leluja. Niiden innoittamana mallini suostui poseeraamaan kamerani edessä ja juoksemaan milloin mihinkin.

Mikäli haluat valmistautua kuvaukseen etukäteen, niin voit treenailla perus käskyjä; istu, paikka, maahan, seiso. Mukaan kannattaa tuoda koiran leluja, mitä voi käyttää kuvauksissa ja makupaloja. Jos koirasi on todella energinen, niin voi myös käydä etukäteen pitkällä lenkillä, jotta ylimääräistä energiaa saisi pois. Vielä kun muistat itse pysyä rauhallisena kuvauksissa, ettei koira vaistoa jännitystäsi :)

Huvila Kärkisaaren kahvila on avoinna klo 7-21.
Sieltä saa virvokkeita ja pientä purtavaa jos tulee kuvauksissa nälkä :)Lisätietoja ja ajanvaraukset 040 5529 885

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti