tiistai 21. marraskuuta 2017

Nudekuvauskurssi Karhulan Teollisuuspuistossa 26.11.2017

Tulevana sunnuntaina on mahdollisuus osallistua minun järjestämälle Nudekuvauskurssille studiollani Kotkassa. Mallina kurssillani toimii ammattimalli Assassin von Death. Tutustuin malliini muutama vuosi sitten ja nämä blogikirjoitukseni kuvat hänestä ovat ensimmäiset kuvauksemme. Suuntasimme tuolloin yhdessä Haminan studiolle kuvaamaan. Ennen tapaamistamme olimme keskustelleet puhelimessa kuvausteemasta ja minkä tyylisiä alusasuja hän ottaisi mukaan kuvauksiin. Kävin noutamassa mallin Kotkan juna asemalta. Vastassani oli siro, iloinen, nuori nainen. Automatkan aikana Kotkasta Haminaan meillä juttu lensi ihan kuin olisimme tunteneet pidemmänkin aikaa. Tuolloin tämä turkoosihiuksinen neito teki minuun vaikutuksen. Edelleen teemme yhdessä monia kuvauksia. Tämä malli hallitsee tilanteeseen ja kuvaukseen heittäytymisen jalon taidon kirjaimellisesti. Ei tarvitse montaa kertaa kehoittaa tekemään jotain, kun malli mennä viipottaa jo kuvauspaikalla.

Aiemmin olen järjestänyt kyseisen mallin kanssa myös muita kuvauskursseja. Minä kerron valokuvaamisesta ja malli neuvoo mallin ohjaamisessa. Muotokuvauksessa ja alastonkuvaamisessa kohteena on ihminen ja kehon asennot ovat erittäin tärkeät. Itse tykkään kuvata sensuelleja alastonkuvia, missä ei näytetä liikaa. Nämä sopivat myös huomenlahjakuvaukseen, missä tuleva morsian otattaa tulevalle sulhaselleen itsestään kauniit huomenlahjakuvat. Monesti alusvaatteet päällä, mutta rohkeammat myös alasti. Tämän tyyppisissä kuvauksissa on erityisen tärkeää kuvaajan ja mallin välinen yhteys. Monille kameran eteen tuleminen on hieman hankalaa, saati kun ollaan ilman vaatteita. Malli kertoo, missä hänen rajansa menee. 

Studio olosuhteissa studiovaloilla käydään mallin valaisua läpi. Vartalon muotoja pystytään muuttamaan varjoilla ja valoilla. Jos siis omistat järjestelmäkameran ja haluat oppia kuvaamaan alastonkuvia studiossa, niin tervetuloa kurssille mukaan :)Kurssin hinta 100 euroa sisältäen kahvitarjoilun. 

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätietoja:
0405529885 / Sofia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti