sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Sisaruskuvia vaahterapuun alla Karhulan Hovin hulppeissa maisemissa

Sateisen isänpäivän kunniaksi haluan julkaista nämä aurinkoiset syyskuvat lapsista. Meillä vietetään toista isänpäivää ja oma esikoiseni Lumi pääsi tekemään ensimmäisen isänpäivä korttinsa. Aamukahvia juodessani selailin facebookkia, mikä on täyttynyt isänpäivä aiheisista päivityksistä. Isejä on muistettu ja isät kertovat, että omat lapset tietää, mistä isit tykkää. Päivityksissä on kuvia aamupaloista ja hienoista lasten tekemistä ja hankkimista lahjoista. Isät ovat arjen sankareita näille pienille ja jo varttuneimmille lapsille.

Tätä iloista sisarkolmikkoa kävin kuvaamassa Kartanohotelli Karhulan Hovin värikkäissä vaahtera maisemissa. Kävin aiemmin kuvaamassa Hovissa muita kuvausjuttuja ja bongasin silloin isot vanhat vaahterat pihalta. Ajatus oli viedä juuri tämä lapsikatras näihin syksyisiin maisemiin. Piti jonkin aikaa odottaa, että puiden lehdet vaihtavat väriään ja tippuvat hiljalleen maahan.

Lapset olivat heti mukana kuvauksissa ja alkoivat toimia :) Aurinko pilkotti kivasti vaahteran oksien takaa ja valaisi keltaiset lehdet kirkkaasti. Tätä suloista kolmikkoa oli ilo kuvata. Otettiin myös muutamia kantoliina kuvia äidin kanssa. Ulkokuvauksissa lapsille on helppo järjestää pientä aktiviteettia kuvauksiin. Ja kuvaustilanteet ovat rennompia kuin sisätiloissa. Sateen sattuessa kannatta aina olla B ja C suunnitelma.

Ihanaa isänpäivää iseille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti