keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Syksyistä väriloistoa Kotkan Sipparissa perhepotrettien merkeissä

Syksy on lempi vuoden aikani. Kaikki se kaunis väriloisto, mitä luonto saa aikaiseksi. Onneksi tänä syksynä on ollut myös sateettomia päiviä, niin olen päässyt kuvaamaan näitä ihania perheitä ja lapsukaisia ulos. Ulkona kuvatessa yleensä lapset ja vanhemmat ovat paljon rennompia kuin studio olosuihteissa. Ulkona on myös enemmän tilaa toteuttaa vaikka toiminnallisempia kuvia kuin studiossa.

Valitsin näihin kantovälinekuvauksiin kuvauspaikaksi Kotkan Sibeliuksenpuiston, eli sipparin. Siellä on komeita isoja puita ja sopivasti lehdet olivat tippuneet maahan, eikä niitä oltu vielä keretty korjaamaan pois.

Kantoliinat ovat nykyään tosi suosittuja vauvojen kantamisessa. Niitä on vaikka mitä materiaaleja ja eri pituisia ja värisiä vaihtoehtoja. Liina on siitä hyvä, että sitä voi käyttää jo ihan pienen vauvan kanssa aina taaperoon asti kunhan itse jaksaa kantaa. Reppu on sitten tietysti toinen vaihtoehto ja niissäkin on merkkejä ja malleja vaikka kuinka. Minusta on ihanaa kun vauvan saa liinan kanssa ihan vanhempaan kiinni ja siinä on sitten turvallinen ja lämmin olla menossa mukana. Pienet vauvat myös nukahtavat usein liinaan, niin kuin meillä kävi näissä kuvauksissakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti