tiistai 28. lokakuuta 2014

Hääkuvat miljöössä

Kesällä on ihana ottaa muotokuvia ulkomiljöössä. Erityisesti hääteemaan sopivat kauniin kesäiset maisemat.

Pääsääntöisesti kuvaan Hamina - Kotka - Kouvola - Porvoo - Helsinki -akselilla, mutta myös ympäri Suomea. Olen käynyt kuvaamassa jopa Oulussa. Menen minne vain :) Monilla paikkakunnilla on myös mahdollista vuokrata kuvauksiin studio käyttöön, mikä helpottaa myös jos sää olosuhteet eivät ole otolliset kuvaukselle. Itselläni on tällä hetkellä kuvauksissa miljöö vaihe meneillään, eli tykkään kuvata ennemmin studion ulkopuolella.

Studion ulkopuolella kuvattaessa on otettava muu muuttuva ympäristö huomioon. Kuvataanko aamulla auringon nousun aikaan, auringon paistaessa, pilvisellä säällä? Mitä tehdään jos sataa ja tuulee? Syksyllä ja talvella pimeä tulee aikaisin ja ulkona kuvatessa ei riitä valo. Tällöin pitäisi olla apuna lisävaloja. Riippuu myös, minkätyylistä kuvaa lähdetään tekemään, kuvataanko luonnonvalolla, vai lisäsalamoita apuna käyttäen. Luonnonvalolla saa pehmää tunnelmaa kuviin kun taas lisävaloilla voidaan tehdä voimakkaampaa kontrastia.

Hyviä ideoita omiin häihin saa häämessuilta. 2.11.2014 on Porvoon häämessut Porvoon taidetehtalla. Itse olen menossa myös sinne yhdessä Trend Studion tyttöjen kanssa. Muotinäytöksessä näkyy tämänhetkisten hääpukujen trendit. Vinkkejä löytyy häämeikkiin ja kampaukseen, kattauksiin, kutsuihin, kimppuun, musiikki valintaan jne. Tervetuloa mukaan :)



















                                                                        Trend Studio



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti