lauantai 15. marraskuuta 2014

Pienet pulleat varpaat

Luovuin syyskuussa valokuvaamostani Haminassa. Mutta jatkan kuvauksia edelleen ihan normaalisti :) Kuvaan ulkomiljöössä, sisämiljöössä, asiakkaan kotona, firman juhlissa ja tarvittaessa vuokraan studiota. Haminassa Studio Loiste jatkaa entisissä tiloissani ja olemme Kaukiaisen Anun kanssa sopineet studion käytöstä. Reissaan paljon myös ympäri  Suomea kuvaamassa ja monella paikkakunnalla on hyvät mahdollisuudet vuokrata studiota kuvauksiin. Tämä helpottaa kuvauksissa kun studioissa on taustat ja valot valmiina.

Aiemmin postasin kuvia Eveliinan raskauksesta. Raskauskuvaus tehtiin Turussa vuokrastudiossa. Kesällä Eveliina tuli puolestaan lapsukaisensa kanssa Haminaan studioon kuvattavaksi ja jatkoimme kuvasarjaa. Kuviin otettiin mukaan myös lapsen ensilelu, mikä oli mukana myös aiemmissa kuvauksissa. Kehotan kuvattavia tuomaan kuvauksiin omaa rekvisiittaa, niin saamme kuviin jokaisen sitä omaa juttua.

Tykkään kuvata lapsien pieniä varpaita ja sormia. Niistä saa aivan ihania yksityiskohtia, joista voi tehdä vaikka sisustustauluja kotiin. Ja ne lasten ilmeet ovat aivan omaa luokkaansa.

Lahjakortit ja ensivuodelle varatut kuvausajat, jotka on ostettu 31.12.2014 mennessä saa vielä edullisesti alk. 95e. Alkuvuodesta hinnastoni muuttuvat. Kaikki lisäkuvatilaukset, jotka on tehty vuoden loppuun mennessä saa vielä vanhoilla hinnoilla.

Jouluksi kuvat kannattaa tilata 12.12.2014 mennessä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti