maanantai 24. marraskuuta 2014

Valokuvaajan apuna

Olen tehnyt vuosia yhteistyötä Matti Pukin kanssa.  Matilla on valokuvausalan liike Foto PR, joka sijaitsee Kotkan linja-autoasemaa vastapäätä, (Kymenlaaksonkatu 20). Liikkeessä on laaja valikoima valokuvaukseen liittyvää tarviketta. Lowepro:n reppuja, suotimia, Sandiskin muistikortteja, erikoisia pattereita, Manfroton ja Siruin jalustoja, Tamronin ja Sigman objektiiveja Canoniin ja Nikoniin ja paljon muuta. Matti on alansa ammattilainen ja tuntee hyvin myytävät tuotteensa. Itse tiedustelen aina Matilta neuvoa, jos olen miettimässä uutta objektiivia kameraani. Sen verran hyvin hän tuntee kuvaustyylini ja tarpeeni, niin osaa suositella tarpeisiini sopivaa.

Luovuin omasta liikkeestäni Haminassa ja Anu Kaukiainen jatkaa paikallani Studio Loiste -nimellä. Itse keskityn valokuvaamiseen miljöössä ja tarvittaessa vuokraan Studio Loisteen studiota. Nyt pystyn myös tarvittaessa tuuraamaan Mattia Foto PR:ssä. Viime perjantaina olikin ensimmäinen työpäiväni Matin liikkeessä. Minulta löytyy vuosien kokemus valokuvaamon pitämisestä, joten on helppoa tulla tuuraamaan Mattia :)

Matti voitti vuoden 2014 luontokuvakilpailun "Lokkien taidelento" -kuvalla. Uusimmasta Vuoden Luontokuvat -kirjasta löytyy myös muiden osallistujien upeita kuvia. (Foto Pr:ssä 43e).
Matin kuvia voi lunastaa itselleen myös postikortteina (1e), magneetteina (5e) ja valokuvasuurennoksina. Voitto kuvan voi ostaa Inch of Ink:n kautta yksinoikeudella Matin nimmareilla varustettuna.

Inch of Ink

Hän on toiminut aktiivisesti mukana kameraseuroissa ja on tunnettu näyttävistä luontokuvistaan. Itse kävin pari vuotta sitten ihastelemassa valokuvanäyttelyä, minkä Masa oli rakentanut  ulkosalle Valkmusan kansallispuiston lintutorniin. Ihana ja erilainen idea pitää valokuvanäyttelyä ulkona luonnon keskellä, samoissa maisemissa, missä osa näyttelyn kuvista oli kuvattu. Katsojat pystyivät käydä katsomassa näyttelykuvia mihin tahansa vuorokauden aikaa, eikä gallerioiden aukioloajat olleet esteenä :D Sen kun lähti vaan patikoimaan kohti lintutornia!

Foto PR:ssä palvelu pelaa! Ammattikuvaajat ja harrastelijat löytävät jokainen jotain itselleen. Kuvakioskin kautta on helppo tilata kymppikuvista aina isoihin suurennoksiin ja lahjatuotteisiin kameran muistikortilta, puhelimesta, levyltä tai muistitikulta. Kuvat tulevat Color Kolmion kautta Kaarinasta. Myös pikatulostus onnistuu 10x15cm kokoisina kiiltävällä pinnalla.
Paperikuvien lisäksi kuvat voi teettää myös canvastauluiksi, mukeihin, hiirimattoihin jne.Foto PR:ssä Sigmapäivät 1.12 klo 10-17. Silloin kannattaa  tulla tutustumaan eri objektiiveihin. Voit tulla hypistelemään ja kokeilemaan omaan runkoon sopivaa vaihtoehtoa yhdessä Sigman edustajan ja Matin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti