tiistai 26. syyskuuta 2017

Ihanan pariskunnan Saritan ja Laurin häät Haminassa

Viime kesä meni todella nopeasti ja työntäyteisesti. Pääsin mukaan useampiin häihin tallentamaan koko päivän kulun kirkosta illan pikku tunneille saakka. Haluan jakaa myös teille tämän ihanan ja kauniin pariskunnan Saritan ja Laurin muotokuvat, mitkä kävimme kuvaamassa Haminan Ankkalammella. Kuvauksen ajoitus oli hyvä. Ennen kirkkoa satoi ja mietin jo B suunnitelmaa kuvaukselle. Olin varannut Studio Loisteelta studion, mikäli kirkon jälkeen sataa vielä vettä. Vihkimisen jälkeen hääpari astui kirkosta ulos ja aurinko paistoi. Paremmin ei olisi voinut mennä :)
Suomen sääolosuhteet huomioiden minulla on aina varavaihtoehto ulkokuvauksille.
Studio Loisteen Anu vuokraa tilojaan myös muille, mikäli haluaa studiokuvia mennä ottamaan. Kätevää kun siellä on valmiina studiotaustat ja valot. Anu myö opastaa valojen kanssa, mikäli ei ole aiemmin studiokuvauksia tehnyt.

Saritalla ja Laurilla oli myös hieno hääauto. Urani aikana en ole montaa rekkaa päässyt vielä kuvaamaan. Aivan uusi juuri tehtaalta tullut Man merkkinen rekan nuppi. Minusta on aina kiva, että hääautostakin otetaan kuvia. Kuvauksissa minulla oli apuna reippaat kaaso ja bestman. Kaaso huolehti hääpuvun asettelusta ja bestman toimi salamamiehenäni. Illan aikana he pitivät minut ajantasalla, missä minun pitää milloinkin olla. Häät olivat kerrassaan upeat paikkaa, koristeluita ja häävieraita myöten.


Kesän 2018 koko päivän häävarauksia otan vastaan. Vielä on viikonloppuja vapaana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti