maanantai 22. tammikuuta 2018

Vuoden ensimmäinen Newborn kuvaus Karhulan studiolla

Tammikuun ensimmäisinä päivinä pääsin kuvaamaan Karhulan studiollani tämän vuoden ensimmäistä vastasyntynyttä. Newborn photoshoot, eli vastasyntyneen kuvaus on rantautunut tänne meille suomeenkin. Vauva kuvataan ensimmäisten kahden viikon aikana syntymästä. Tämä siksi, että lapsi nukkuu vielä tällöin suurimman osan ajastaan ja on helpompi asetella kuvauksissa.


Kuvaan vastasyntyneet mielelläni studiollani, missä saan kuvauspaikan lämpöiseksi ja käytän kuvauksissa tähän kuvaukseen tarkoitettuja kuvaustaustoja. Kuvaukseen voi tuoda omaa rekvisiittaa, mutta minulta löytyy myös paljon vaihtoehtoja pääpannoista ja päähineistä pehmoisiin viltteihin ja tutuhameisiin. 
Aloitin yhteistyön Karhulalaisen neulomo Noon Knitin kanssa. Heillä on oma neulemallisto, jonka lisäksi valmistavat asiakkaiden toiveiden mukaan uniikkeja neuletöitä ja myymälässä on laaja valikoima lankoja :) Noon Knitin Outi Markkanen valmisti minulle vauva kuvauksiin söpöjä pieniä hattuja ja pääpantoja. Minusta nämä hatut ovat niin suloiset yksityiskohtineen. Itse arvostan todella paljon suomalaista käsityöstä, varsinkin kun en itse osaa neuloa tai kutoa.
Newborn kuvauksiin kannattaa varata reilusti aikaa, mielellään 2-4 tuntia. Äiti voi välillä ruokkia vauvaa ja hyssytellä. Kuvaukset tehdään vauvan ehdoilla ja minnekään ei saa olla kiire. Tämä tyttönen nukkui melkein koko kuvausten ajan tyytyväisenä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti