torstai 25. tammikuuta 2018

Kauniit huomenlahjakuvat Karhulan Hovissa

Kotkasta löytyy hyvä tiimi auttamaan juhlien järjestäjää. Karhulassa sijaitsee historiallinen Kartanohotelli Karhulan Hovi, missä voi järjestään erilaisia juhlia ja kokouksia. Hiusalan ammattilaiset loihtivat juhliin kampaukset Art of Hair&Beautyssa ja samoista tiloista saa myös kosmetologi- ja kauneushoitopalvelut Kauneushuone Tuuliasta. Kukat juhliin voi tilata Karhulassa sijaitsevasta Kukkakauppa Linneasta ja minulta kymmenen vuoden kokemuksella valokuvauspalvelut :) Kuvaukset voidaan tehdä Karhulan Hovissa, omassa makkarissa tai studiollani Karhulan Teollisuuspuistossa. Toki myös muut kuvauspaikat onnistuvat.

Haimme alusvaatemallia huomenlahjakuvauksiin. Raatimme valitsi kuvauspäivään malliksi ihanan ja kauniin Marjon :) Marjon päivä alkoi Art of Hair&Beauty:sta, Kotkansaarelta. Kampaamossa loihdittiin pitkään tukkaan näyttävä kampaus. Otin samalla behind the scenes materiaalia kulissien takaa.
Art of Hair&Beauty sijaitsee Sibeliuksenpuiston vieressä, Kirkkokatu 20.

Kukkakauppa Linnea teki ihanat hiuskukat kampaukseen.
Kauneushuone Tuulia loihti Marjolle kuvausmeikin. Kuvauksissa meikki on kaiken a ja o. Kamera, valot ja editointi syö meikkiä, joten kuvausmeikki saa olla normaalia voimakkaampi, jotta se näkyy. Huolellisella meikin pohjustuksella on iso merkitys kuvien ja videon lopputuloksessa. Kuvauspäivänä otin myös video materiaalia ja julkaisen myöhemmin editoimani videon kuvauksistamme.

Pyysin Marjoa tuomaan useammat kengät ja korut kuvauksiin, joista voimme kuvauspaikalla valita kuvaksiin ja asusteisiin sopivat. Naisellahan ei voi koskaan olla liikaa kenkiä, eihän? :D Perus mustat korkkarit toimivat aina, mutta näissä kuvauksissa meillä oli käytettävissä muitakin ihania kenkiä, kiitos Marjon!
Karhulan Hovissa on upeat puitteet kuvauksiin. Vuosien ajan olen käynyt heidän tiloissaan kuvaamassa hää- huomenlahja ja muita muotokuvauksia. Jokainen huone on erilainen ja Hovista löytyy eri kuvauksiin omat huoneet. Vanhantyyliset huonekalut kruunaavat kaiken. Meille sattui vielä aurinkoinen päivä, mitä sain hyödynnettyä myös kuvissa.


Kuvauksissa oli Kukkakauppa Linnean kauniit kimput. Itse tykästyin jotenkin enemmän valkoiseen kimppuun ja käytin sitä enemmän kuvauksissa. Kimppu oli hyvän muotoinen ja kokoinen.Kuvauksiin voi ottaa myös miehen kauluspaidan, pelipaidan, tai jonkun muun tärkeän esineen. Huomenlahjakuvat on tarkoitettu tulevalle puolisolle hääpäivän jälkeisenä aamuna annettavaksi. Kuvat voi teettää valokuviksi albumiin, tehdä kuvakirjan tai kehystää kauniisiin kehyksiin seinälle tai yöpöydälle. Kuvat kannattaa aina teettää lopulliseen muotoon, eikä antaa vain muistitikulla eteenpäin. 

Kuvat on ihana henkilökohtainenlahja puolisolle ja pitkäaikainen muisto. Naisten kuvausten lisäksi teen myös miesten huomenlahjakuvauksia. Suunnittelen kuvattavan kanssa yhdessä tarkemmin kuvausten tyylin ja sisällön rekvisiitoista ja kuvauspaikoista lähtien.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti