perjantai 2. helmikuuta 2018

Kaupunkikuvaustapahtuma Haminassa sunnuntaina 11.2.2018

Haminan Ympyräkamerat järjestää ilmaisen kaupunkikuvaustapahtuman Haminassa sunnuntaina 11.2.2018 klo 14. Haminassa on paljon upeita kuvauskohteita: linnoitus, vanhat puutalot, muut historialliset rakennukset ja idyliset katunäkymät. Jos haluat opastusta katukuvaukseen, niin minä opastan :)

Ilmaistapahtumaan on vapaa pääsy. Riittää että sinulla on oma kamera tai kännykkä, millä pystyy ottamaan kuvia. Kuljetaan kuvaamassa minun valitsemia kohteita noin 1,5 tunnin ajan. Jos sinulla on oma jalusta, niin sen voi myös ottaa mukaan. Jalusta auttaa sommittelussa ja pitkissä valotuksissa. Kannattaa myös laittaa lämmintä päälle ja hyvät kengät jalkaan.

Kokoonnumme RUK:n päärakennuksen edustalla, Kadettikoulunkatu 6, klo 14. Tervetuloa :)


Tässä vielä tammikuussa kuvaamiani kuvia Sinistä. Pidän todella paljon Haminasta, sen maisemista, rakennuksista ja ihmisistä. Minulla oli mielessäni muutama paikka, missä halusin käydä Sinin kanssa kuvaamassa. Matkatessamme kuvauspaikoille, bongasin myös vanhan uimahallin. Ajatus oli alunperin synkästä talvimaisemasta, mutta mepäs saimmekin auringon paistetta! Huomasin, miten kauniisti aurinko heijasti uimahallin ikkunoihin vastapäisen kerrostalon.

Pyörähdimme myös Tervesaaren sillan alla. Välillä piti käydä lämmittelemässä Tervasaaren kahvilassa. Talvella tulee nopeasti kylmä vähemmissä vaatteissa ja se kylmyys näkyy myös kuvissa. En halunnut jäädyttää mallia ihan täysin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti